- 18 Ocak 2017
- 1.011
- 487
- 34
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.661
canım bunlar hem adet hem hamilelik belirtisi inşallah hamilesindir. klomen doktor mu verdi?Adetime 8 gün var klomen ve inofolic kullandım ama umudum yok ağrım sızım yoktu hiç sadece göğüs uçlarında ağrı var bide bugün biraz yürüyüş yaptım yürüyüş sırasında sol kasığımda sanci oldu hemde 3 defa şimdi de yine oluyo acaba yürüdüm diye mi yani adet olucam diye herhalde
Cnm ayniyiz bende bu ay klomen kullandim benim 9 gunum var bata ve kasik agrisi cok fazla birde ara ara akinti oluyor ..ama kasik agrisi nefesimi kesioAdetime 8 gün var klomen ve inofolic kullandım ama umudum yok ağrım sızım yoktu hiç sadece göğüs uçlarında ağrı var bide bugün biraz yürüyüş yaptım yürüyüş sırasında sol kasığımda sanci oldu hemde 3 defa şimdi de yine oluyo acaba yürüdüm diye mi yani adet olucam diye herhalde
Bnde de akıntı varCnm ayniyiz bende bu ay klomen kullandim benim 9 gunum var bata ve kasik agrisi cok fazla birde ara ara akinti oluyor ..ama kasik agrisi nefesimi kesio
Evet canım doktorum verdi bide bu ay soğan kürü uyguladım oda rahmimi inceltmiş doktor bu ay olmaz dedi bnde nar suyu falan içtim ama ne bileyim adet olucam galibacanım bunlar hem adet hem hamilelik belirtisi inşallah hamilesindir. klomen doktor mu verdi?
Belirtiler de ayni desene hadi hayirlisi insallah guzel haberler aliriz :)Bnde de akıntı var
İnşallah canım inşallah beni 1 sene 1 ay oldu hâlâ bebiş yokBelirtiler de ayni desene hadi hayirlisi insallah guzel haberler aliriz :)
Olur cnm olur o zmanini bekliyordur ..hayirli bi zmanda gelir insallah sen morqlini yuksek tut umudunu kaybetmeİnşallah canım inşallah beni 1 sene 1 ay oldu hâlâ bebiş yok
catlama ignesi vurulduysan hepsi ondan bende gecen ay klomen catlama.ignesi oldum resmen hamile gidiydim kasik agrisi bel agrisi gugus ucu agrisi sonradan adet oldum ama insallah senin vardir canimAdetime 8 gün var klomen ve inofolic kullandım ama umudum yok ağrım sızım yoktu hiç sadece göğüs uçlarında ağrı var bide bugün biraz yürüyüş yaptım yürüyüş sırasında sol kasığımda sanci oldu hemde 3 defa şimdi de yine oluyo acaba yürüdüm diye mi yani adet olucam diye herhalde
Yok canım çatlatma iğnesi olmadım bencatlama ignesi vurulduysan hepsi ondan bende gecen ay klomen catlama.ignesi oldum resmen hamile gidiydim kasik agrisi bel agrisi gugus ucu agrisi sonradan adet oldum ama insallah senin vardir canim
ayy canım benım dur daha cok erken ya hemen üzülme. sen kac yıllık evlısın? ne zamandır bebek istiyorsunuz?pko varmıydı sende?neden klomen verdi hemen onu anlamaya calısıyorum.Evet canım doktorum verdi bide bu ay soğan kürü uyguladım oda rahmimi inceltmiş doktor bu ay olmaz dedi bnde nar suyu falan içtim ama ne bileyim adet olucam galiba
aaaa canim ozaman göğüs ucu agrisi henelde hamilelikte oluyorr ayy inssallah vardirrYok canım çatlatma iğnesi olmadım ben
Sende durumlar ne bakalımaaaa canim ozaman göğüs ucu agrisi henelde hamilelikte oluyorr ayy inssallah vardirr
gulumm valla daha tik yok o testten sonrada test yapmadim bekliyorum sende durum ne bebisimiZ iyimi annesiiiiiiiSende durumlar ne bakalım
Ay hadi bakalım inşallah görüceksin sende çift çizgiyigulumm valla daha tik yok o testten sonrada test yapmadim bekliyorum sende durum ne bebisimiZ iyimi annesiiiiiii
oyy canim.cok.gecmis olsunnn doktordan gelir gelmez yaz bize tamam mi :)Ay hadi bakalım inşallah görüceksin sende çift çizgiyibebiş napıyo bilmiyorum valla perşembe günü işk karsılaşmamızı yaşıcAz inşallah bende boğaz ağrısı başladı tek sıkıntı o şuan
Yazarım tabikiii sende yaz test yaptığındaoyy canim.cok.gecmis olsunnn doktordan gelir gelmez yaz bize tamam mi :)
Bende de eşimde de hiç bi sorun yok 1 yıl 1 aylık evliyim pcomda yok hem az önce test yaptım sonuç negatif umutlar yine bi sonraki aya kaldıayy canım benım dur daha cok erken ya hemen üzülme. sen kac yıllık evlısın? ne zamandır bebek istiyorsunuz?pko varmıydı sende?neden klomen verdi hemen onu anlamaya calısıyorum.
Canım hemen umutsuzluğa kapılma senin gibi bi sürü insan var bu durumda olan tek senmişsin gibi düşünme genç yaşta bile anne olamayan insanlar var umudunu yitirme sen allah büyük verir inşallah mucizeniMerhaba kızlar. Üzülerek pazar günü batı 5 gece hasta olduğumu haber vermek isterim. Moralim çok bozuldu. Bugün 3. Gün doktora gittim. Bana yılbaşına kadar gelme akışına bırak herşeyi. Eğer olmazsa ocakta gel yasin geçiyor dedi. Ben de bu ay ara verip sigarayı bırakma ilacı kullanmaya karar verdim. Çok moralim bozuldu. 38 e 2 ay var. Yaşım geçiyor ve gün geçtikçe umudum azalıyor. Belki önümüzdeki ay başka bir doktora giderim. Bu arada sitede çok fazla aktifolamayacağım. Olmak istemiyorum çünkü. Hepiniz en kısa sürede sağlıcakla bebislerimizi kucağınıza alırsınız inşallah.