Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama günüm oldu ve bitti şimdi adetime 7 gün var

Ben gittigidiyrodan almıştım canm ama n11 de de var... Bundan iki yıl önceydi onun için nt hatırlamıyorm labocik gibi bi markaydı sanki çokta memnun kalmıştım

Bende çok istiyorum hatta bi konu bile açtım ama kimse itibar etmedi kapıda ödeme yok canım olan sitelerde de çok pahalı
Tühhh
Eşim biraz pimpirikli. Internetten alis veris yapmaz. Bir turlu almaya ikna edemedim. Eczanelerde de çok pahaliya geliyor sanirim.
Bende biraz araştirdim ama bulamadim.

Kızlar bu övülasyon testim, adetime 5 gün kaldı. Ve ben 30 agustosta yumurtladım, neden böyle bi daha mı yumurtluyorum?

Eklentiler

• IMG_0301.JPG
    20,2 KB · Görüntüleme: 55

Canım gebelik testim yok, ama 5 gün var cok erken acaba bi sıkıntı mı var niye yükseldi ki gecen ay takip ettiğimde yumurtlamadan sonra silikti görünmüyordu şimdi yükselmiş şaşırdım bebekle alakası var mı :/

Cnm ovu test adete yakin yine pik olursa gebelik oluyor..5 gunde cok deil aslinda varsa cikabilir .bi gebelik testi al bence dene

Cok sasırdım ve değişik hissettim, ay insallah vardır da. Ya testte cıkmazsa kafayı yer miyim
Canım blki gbelik testinde çıkmaz ana ovu testi son iki gün dalan carken pozitifse genelde gebelik oluyo diyolar inşallah öyledir bence sen gbelik testi için iki üç gün daha bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…