-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.881
Canımmmm,cok sevındım tebrik ederim seninle aynı durumdaydık hatırlarsan dua et bende hamiş olayım.daha kan veremedim merkeze uzak Olduğum için,benım idrar testınde hala sılık cıkıyor olsa koyu cızgı olmaz mıydı?Kızlar 3 gün önce hcg 2,2idi
Bugün 38,8 çıkmış
Adetime 2 gün var
Artık umutlansam mı
Canımmmm,cok sevındım tebrik ederim seninle aynı durumdaydık hatırlarsan dua et bende hamiş olayım.daha kan veremedim merkeze uzak Olduğum için,benım idrar testınde hala sılık cıkıyor olsa koyu cızgı olmaz mıydı?
İnşallah canım benim dua et lutfen benım için iğnenin 16. Günü bugun 12.gün değerim 2,40 dı,o günden bugüne hep silik cızgı sende de silik mıydı cızgı?Teşekkür ederim canım sağol
Darısı senin de başına inş
Ne yap et kan ver.ben o 2,2yi gördüğümde umudu kesmiştim
İçimde kalmasın diye yaptırdım 3 gün sonra.kesin sıfırlanmıştır şimdi dedim ki öyle değilmiş
Öyle çok umutlanma ama içimden sende hamilesin gibi geçiyor
İğnenin etkisi artık kalmamıştır kaç gün olmuş yanii.
Yapabilirsin bugun canim cikabilirBattan kaç gün sonra idrar testi yapmalıyım benim bat dündü henüz bişey gelmedi
Canim ignenin etkisi ne zaman gecer bilmem ama insallah hamilesindir canimEki Görüntüle 2037969 Kızlar,günaydınn,ben bugun test Yaptım gene. Hatırlarsanız çatlatma iğnesinin 9.günü 5,73 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 14. Gunu idrar testi yapmıştım cok hafif silik cızgı çıkmıştı Bulunduğum yerde merkez hastaneye uzam kan veremıyOrum bugun 16.günü gene test Yaptım cok hafif silik cızgı gene oldu iğnenin etkisi geçmemis midir?
Ve canım benim bat 2 eylülİnşallah canım benim dua et lutfen benım için iğnenin 16. Günü bugun 12.gün değerim 2,40 dı,o günden bugüne hep silik cızgı sende de silik mıydı cızgı?
Canim elinde varsa test hemen yap. Guzel haberler verirsin insallahBattan kaç gün sonra idrar testi yapmalıyım benim bat dündü henüz bişey gelmedi
Inşallah canım benim16. Günü geçmemiş midir daha ?Canim ignenin etkisi ne zaman gecer bilmem ama insallah hamilesindir canim
bence degerin yukselmisdir canim bariz cizgi var iste.gordum ben pembemsiEki Görüntüle 2037969 Kızlar,günaydınn,ben bugun test Yaptım gene. Hatırlarsanız çatlatma iğnesinin 9.günü 5,73 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 14. Gunu idrar testi yapmıştım cok hafif silik cızgı çıkmıştı Bulunduğum yerde merkez hastaneye uzam kan veremıyOrum bugun 16.günü gene test Yaptım cok hafif silik cızgı gene oldu iğnenin etkisi geçmemis midir?
Canim o konuda hic bilgim yok inan. Bat gecti mi pekiInşallah canım benim16. Günü geçmemiş midir daha ?
Bat 2 Eylül canımCanim o konuda hic bilgim yok inan. Bat gecti mi peki
Inşallah canım benim dua et lutfençatlatma iğnesinin 16. Günü iğnenin bir etkisi kalmamıştır demi?bence degerin yukselmisdir canim bariz cizgi var iste.gordum ben pembemsi
Elimde test yok canım ama hiç belirtide yok sadece kasıklarımda batma varCanim elinde varsa test hemen yap. Guzel haberler verirsin insallah
Canim benim keske kan verebilsen.Bat 2 Eylül canım
Bu da bi belirti canim. Hatta kan testi yaptirabilirsin. Gununde gecmis.Elimde test yok canım ama hiç belirtide yok sadece kasıklarımda batma var
Pazartesi nasipse vericem canım inşallahdua edin lütfenCanim benim keske kan verebilsen.
Bir kac gun sonra tekrar test yap bakalim. Guzel haberlerini alalim insallah
inşallah canım belirtiler yanıltmaz hepimizin dileği gerçek olurBu da bi belirti canim. Hatta kan testi yaptirabilirsin. Gununde gecmis.