Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün heveslendim test aldım bata 5 gün var belki çıkar dedm. Ama silik çizgi bile yokk çok umutlanmistim iğne vurunmustum ilk kez bu ay bende silik bile olsa beklemiştim amaa yok çok kötüyüm
Canım merak etme yalnız değilsin bugün bat 5 gün kala sen ,ben ve Efe2014 test yaptı ve hepimizin negatif belki daha erken olduğu için çıkmadı.

Kızlar bugün heveslendim test aldım bata 5 gün var belki çıkar dedm. Ama silik çizgi bile yokk çok umutlanmistim iğne vurunmustum ilk kez bu ay bende silik bile olsa beklemiştim amaa yok çok kötüyüm
Canim bende bugun test yaptim. Bata 5 gun var benimde negatif cikti. Ama moral bozmak yok. Beklemeye devam. Allah'tan ümit kesilmez

Kızlar ben ovulasyon testi yapıyorum. en koyu gün 15.gun yani dündü yakaladım ama t c çizgisinden koyu degildi ona yakındı . 4 saat arayla test yaptım hep aynıydı gün boyunca. bugün 16. Gün siliklesti sizce yumurtlama gününü yakaladım mi 14. Gece ve 16. sabah temas oldu çift çizgiden önceki gece ve sonraki sabah testi gündüz yapıyorum 12 de yarın da devam etmeli miyim calismaya

Eklentiler

• 20170826_132013.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 20170826_131855.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 20170826_113216.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 53
Bu postu geriye doğru okudunuz mu hiç kızlar bata 5 gün kala test yapıp negatif gören sonrada gününde hamile olduğunu öğrenen kaç kişi var yıkmayalım umutlarımızı :)

Bit iki devam et cnm bakalim silikmi kalacak koyu olduktan sonra gün asiri iliski oneriyo doktorlar sende oyle devam et

Canım bnde senin gbi yapmıştım aynen pik öncesi ilişki ve pikten bi gün snra sabah ilişki bnce yarın akşam üzeri de bi ilişki olsun ben öyle uygulamıştım

Arkadaşlar benim bat geçti hala olmadım yazmıştım daha önce.Bugün troidim için doktora gittim kansızlığım için verdiği demir ilacını içmemem gerektiğini söyledi gebelik şüphesi varsa dedi. Ben bugüne kadar hep içtim ptesi kan vericem bebek olup olmadığını öğrenicem ama varsa da 5 haftalık muhtemelen ve ben hep demir ilacını içtim korkuyorum şimdi

Canım hepimizin 5 gün kala test yapıp negatif çıkması tesadüf olamaz heralde.Ümidini kaybetme.İnşallah 5 gün sonra dediğin gibi hamileyiz deriz
Batım 6 gün geçti olmadım düzenli olmama rağmen bende silik bile yok tamamen negatif. O yüzden içinizi ferah tutun

Üzülme hemen öyle cnm rontgen çektirip sağlıklı evladı olanı biliyorum. Rabbime emanet

Yine kahverengi lekelenme oldu biraz önce adetim başlıyor desem onun gibide değil ama olabilirde tabi.
Kızlar bu 3 oldu arayla lekelenme ne oluyor böyle kafayı yicem anlam veremiyorum

Alıntı yapmayı unutmuşum üstteki yorum sanaydı canım
Bende bilmiyorum cnm ama çok gerildim şeytan diyo git acile yaptır testi ne olursa olsun
Ya adet beklersin yada biraz umudun olur bilmiyorum aklım çok karışık ve bi türlü atamıyorum aklımdan şu lekeler gelmese öyle bekliycem ama bunlarda gelince iyice geriyor 1 haftadır ara ara 3 kere oldu bu lekelenme anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…