- 28 Aralık 2015
- 299
- 286
- 42
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.841
Aminn cnm inşallah senden de bekleyen isteyen herkezden de aynı haberleri alırızHayırlı haberlerini alırız inşallah
Aminnn cnm cümlemizin inş. Dua edelim birbirimize iyi enerjiler yayalımKizlarr kizlar ayy sizin heyecaniniz aman allahim :)))). Bir yere sigamazsiniz acabalardan allah yuzunuze gulsun
Evet yaa güzel haberi alırsam nasıl yerimde dururum bilmiyorumKizlarr kizlar ayy sizin heyecaniniz aman allahim :)))). Bir yere sigamazsiniz acabalardan allah yuzunuze gulsun
Amin inşallah yaaAminn cnm inşallah senden de bekleyen isteyen herkezden de aynı haberleri alırız
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş
Senin yine bana göre artın var en azından gününü tam net bildiğin için geçti diyebiliyorsun ben onuda net bilmiyorum böyle kendi kendime gelin güvey modlarında takılıyorumEvet yaa güzel haberi alırsam nasıl yerimde dururum bilmiyorum
Amin inşallah yaa
İdrar testimde hep negatifi gördüm amaSenin yine bana göre artın var en azından gününü tam net bildiğin için geçti diyebiliyorsun ben onuda net bilmiyorum böyle kendi kendime gelin güvey modlarında takılıyorum
Bende daha bu sabah gördüm o kocaman tek çizgiyi testte..İdrar testimde hep negatifi gördüm amaBende senin gibi günümü net bilmezdim hiç takvim uygulamasıyla işaretleyerek günlerimi takip etmeye başladım çok faydası oldu bana yoksa zamanını hiç aklımda tutamıyodum
Bende hayalini kuruyorum sürekli negatifi göre göre. Ama umudum kan testinde inşallahAma olsun napim düşünmesi hayalini kurması bile güzel
Kırmızılar gelene kadar aynı mod devam
Ben bat geçince yapmıştım ama yine de göstermedi bakalım kanda çıkarsa bende geç döllenmedir falan diycemBende daha bu sabah gördüm o kocaman tek çizgiyi testte..napalım hayırlısı bekliycez Rabbim çok büyük.. idrar testleri tam döllenme olmadan net sonucu vermiyormuş
4 kocaman yıldır benim modum hep aynı hayallerle geçiyor. Umut olmadan yaşanmıyor yapacak birşey yokBende hayalini kuruyorum sürekli negatifi göre göre. Ama umudum kan testinde inşallah
Belirtin varmı hiç cnmBen bat geçince yapmıştım ama yine de göstermedi bakalım kanda çıkarsa bende geç döllenmedir falan diycem
Evet kesinlikle haklısın umut insanı ayakta tutuyo..4 kocaman yıldır benim modum hep aynı hayallerle geçiyor. Umut olmadan yaşanmıyor yapacak birşey yok
Regl öncesi belirtilerim bile yok erken gebelikle aynıymış ya ama yok hiçbiri.Sadece sağ kasığımda bi ağrı var rahatsız edici ama şiddetli bi ağrı değil başka da hiçbirşeyim yokBelirtin varmı hiç cnm
Sende var mı belirti ?Belirtin varmı hiç cnm
Hayırlısı olsun inşallah yerleşmeye çalışıyor kendine yer açıyordur bebişlerRegl öncesi belirtilerim bile yok erken gebelikle aynıymış ya ama yok hiçbiri.Sadece sağ kasığımda bi ağrı var rahatsız edici ama şiddetli bi ağrı değil başka da hiçbirşeyim yok
Umarım yerleşme kanamasıdır.Daha önce okuyup araştırdığım kadarıyla yerleşme kanaması bu şekildeydi.Benimkide umarım yerleşmeye çalışıyordur herşeyin hayırlısı ...Hayırlısı olsun inşallah yerleşmeye çalışıyor kendine yer açıyordur bebişler
Benim diğer aylardan çok farklı bu ay aslında o yüzden birazda bu kadar umutlandım. 10 gün kadar önce ilişkiden sonra hafif pembe kanamam oldu sonra 2 gün arayla aşağı yukarı 2 kez kahve akıntım oldu lekelenme gibi. Bunlar hiç olan şeyler değildi. İşte uyuyan yılan uyandı içimde 1 yıldır hiç umuda kapılmıyordum oysaki çok güzel bırakmıştım düşünmeyi şimdi yine 1 yıl öncesine döndüm o geçmeyen günler saatler geri geldi sanki. Umutlandıranda Rabbim vardır bi bildiği diyorum sadece
Belimde ağrı var adet sancısı gibi değil böyle tutulma gibi sağ kasığım ve bacaklarımın iç kısmında garip bir huzursuzluk var ayaklarım üşüyor bugün başladı oda çorapla duruyorum hep ısınmıyor bide bunlar işte cnm anormal gelen diğer aylardan belkide psikolojik bilmiyorum
Aaaaa ayaklarım benimde çok üşüyor evet bende çorapla duruyorum gündüz bile çoraplaydım buz kesiyor üstümde kısa kollu var üşümüyorum ama ayaklar buzz.Belimde ağrı var adet sancısı gibi değil böyle tutulma gibi sağ kasığım ve bacaklarımın iç kısmında garip bir huzursuzluk var ayaklarım üşüyor bugün başladı oda çorapla duruyorum hep ısınmıyor bide bunlar işte cnm anormal gelen diğer aylardan belkide psikolojik bilmiyorum
İnşallah cnm dediğin gibi olur bu saat oldu hala uyku yok şu ay sonuna kadar nasıl durucam onu bilmiyorumUmarım yerleşme kanamasıdır.Daha önce okuyup araştırdığım kadarıyla yerleşme kanaması bu şekildeydi.Benimkide umarım yerleşmeye çalışıyordur herşeyin hayırlısı ...
Kan testi yaptırmayı düşünmüyo musun pekiBelimde ağrı var adet sancısı gibi değil böyle tutulma gibi sağ kasığım ve bacaklarımın iç kısmında garip bir huzursuzluk var ayaklarım üşüyor bugün başladı oda çorapla duruyorum hep ısınmıyor bide bunlar işte cnm anormal gelen diğer aylardan belkide psikolojik bilmiyorum