Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaaa ayaklarım benimde çok üşüyor evet bende çorapla duruyorum gündüz bile çoraplaydım buz kesiyor üstümde kısa kollu var üşümüyorum ama ayaklar buzz.
Onuda belirti diyorlar cnm ya bilmiyorumki aklım iyice karıştı okudukça daha beter oluyorum kendi kendime sanki belirti türetiyorum:KK43:

Güzel haberlerini bekliyorum tatlım..
İyi geceler şimdilik olumsuz düşünmemeye çalış herşey bizim için Rabbim ol derse olur son anda olur yine olur...
Kesinlikle haklısın ve iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim güzel haberlerimizi yazıcaz buraya yakın zamanda inşallah iyi geceler :)

Hayırlısı olsun inşallah yerleşmeye çalışıyor kendine yer açıyordur bebişler
Benim diğer aylardan çok farklı bu ay aslında o yüzden birazda bu kadar umutlandım. 10 gün kadar önce ilişkiden sonra hafif pembe kanamam oldu sonra 2 gün arayla aşağı yukarı 2 kez kahve akıntım oldu lekelenme gibi. Bunlar hiç olan şeyler değildi. İşte uyuyan yılan uyandı içimde 1 yıldır hiç umuda kapılmıyordum oysaki çok güzel bırakmıştım düşünmeyi şimdi yine 1 yıl öncesine döndüm o geçmeyen günler saatler geri geldi sanki. Umutlandıranda Rabbim vardır bi bildiği diyorum sadece

Canim çok üzme kendini, umut olmazsa hayat olmaz. O kanama belki de yumurta catladigi icin olmustur ve sen de ne güzel değerlendirmişsin eğer öyle ise. Senin icin özel dua edeceğim ama sakin umutsuz olma.

Dil okuluna basladim bu hafta , zaten almancam sıfıra yakın. hoca almanca anlatiyor bide . siniftaki herkez farkli ulkelerden kimse kimseyi anlamiyor beynim turşu oldu aklimi veremiyorum .. Bana soru sor diyor hamilemiyim sizce diyesim geldi :)) kendi kendime guldum bir kriz geldi bana :))) su son 10 gun bir bitsin ya :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::skandal:

Dil okuluna basladim bu hafta , zaten almancam sıfıra yakın. hoca almanca anlatiyor bide . siniftaki herkez farkli ulkelerden kimse kimseyi anlamiyor beynim turşu oldu aklimi veremiyorum .. Bana soru sor diyor hamilemiyim sizce diyesim geldi :)) kendi kendime guldum bir kriz geldi bana :))) su son 10 gun bir bitsin ya :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::skandal:
sabah sabah guldum :) alemsin canim :KK66: az kalmiss gibi dusun

Cnm çok normal ben doktora gittim dün bende kullanmıştır sağ kaşık ağrısı mahvetmiştir beni kontrolde öğrendim ki sağ kasıkta uç tane 26-22-20lik yumurta oluşmuş soldakiler de kucukmus çok baskı yapıyor ama sabrediyoruz bklm
Kızlar ben bu ay klomen kullandım aşırı derecede kasık ağrım var bu normal mi

X