- 28 Aralık 2015
- 299
- 286
- 42
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.861
Onuda belirti diyorlar cnm ya bilmiyorumki aklım iyice karıştı okudukça daha beter oluyorum kendi kendime sanki belirti türetiyorumAaaaa ayaklarım benimde çok üşüyor evet bende çorapla duruyorum gündüz bile çoraplaydım buz kesiyor üstümde kısa kollu var üşümüyorum ama ayaklar buzz.
Aslında çok istiyorum ama korkuyorum birde günü net hatırlamadığım için en azından ay sonu 31 yani tam arefe günü yaptırayım diorum gelmezse kırmızılarKan testi yaptırmayı düşünmüyo musun peki
Bende öyle acaba psikolojik mi diyorum ama bilemiyoruzki işteOnuda belirti diyorlar cnm ya bilmiyorumki aklım iyice karıştı okudukça daha beter oluyorum kendi kendime sanki belirti türetiyorum
Evet o da doğru daha garantili olur tabiAslında çok istiyorum ama korkuyorum birde günü net hatırlamadığım için en azından ay sonu 31 yani tam arefe günü yaptırayım diorum gelmezse kırmızılar
Ayyy inşallah bende hep içimden öyle geçiriyorum bayrama böyle güzel bi haberle gireriz belki diyeBelki Rabbim bayram hediyesi verir bize de bende ogün haberini alırım diyorum
Bekleyebilirsen bekle sende biraz daha arefe yaptır o zaman çifte bayramın olsun inşAyyy inşallah bende hep içimden öyle geçiriyorum bayrama böyle güzel bi haberle gireriz belki diye
Ptesi yaptırıym diyorum o heyecan bayrama kadar geçmez zatenBekleyebilirsen bekle sende biraz daha arefe yaptır o zaman çifte bayramın olsun inş
:)) yaptır sen günün geçmiş nasıl olsa buraya mutlaka yaz sonucu bide seni merak etmeye başladım şuanPtesi yaptırıym diyorum o heyecan bayrama kadar geçmez zaten
Bende seni aklım şimdi hem kendime hem sana takıldı:)) yaptır sen günün geçmiş nasıl olsa buraya mutlaka yaz sonucu bide seni merak etmeye başladım şuan
Hadi Allahım nolurrr önce sana sonra bana sevinelim inşallahhhBende seni aklım şimdi hem kendime hem sana takıldıYazarım tabi sonucumu da :))
Amin inşallahhHadi Allahım nolurrr önce sana sonra bana sevinelim inşallahhh
Güzel haberlerini bekliyorum tatlım..Amin inşallahh
Kesinlikle haklısın ve iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim güzel haberlerimizi yazıcaz buraya yakın zamanda inşallah iyi geceler :)Güzel haberlerini bekliyorum tatlım..
İyi geceler şimdilik olumsuz düşünmemeye çalış herşey bizim için Rabbim ol derse olur son anda olur yine olur...
Hayırlısı olsun inşallah yerleşmeye çalışıyor kendine yer açıyordur bebişler
Benim diğer aylardan çok farklı bu ay aslında o yüzden birazda bu kadar umutlandım. 10 gün kadar önce ilişkiden sonra hafif pembe kanamam oldu sonra 2 gün arayla aşağı yukarı 2 kez kahve akıntım oldu lekelenme gibi. Bunlar hiç olan şeyler değildi. İşte uyuyan yılan uyandı içimde 1 yıldır hiç umuda kapılmıyordum oysaki çok güzel bırakmıştım düşünmeyi şimdi yine 1 yıl öncesine döndüm o geçmeyen günler saatler geri geldi sanki. Umutlandıranda Rabbim vardır bi bildiği diyorum sadece
amin canim darisi sana olsun insallah)Gozun aydin darisisi basimizaaaa allah kucagina alacagin gunleri gostersin sana da:))))
benim gebeligi oyrendikden sonra basladi hafif sarimsi kokusuz tipdenHamileleeeerrr
Canlarim bir sey merak ettim. Belirti olarak akıntınız oldu mu?
sabah sabah guldum :) alemsin canimDil okuluna basladim bu hafta , zaten almancam sıfıra yakın. hoca almanca anlatiyor bide . siniftaki herkez farkli ulkelerden kimse kimseyi anlamiyor beynim turşu oldu aklimi veremiyorum .. Bana soru sor diyor hamilemiyim sizce diyesim geldi :)) kendi kendime guldum bir kriz geldi bana :))) su son 10 gun bir bitsin ya
Kızlar ben bu ay klomen kullandım aşırı derecede kasık ağrım var bu normal mi