- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.901
Allah gonlüne gore versin canimmmPazartesi nasipse vericem canım inşallahdua edin lütfen
Aminn canim insallahinşallah canım belirtiler yanıltmaz hepimizin dileği gerçek olur
Amin canım,mutlaka haber veririmAllah gonlüne gore versin canimmmhaber vermeyi unutma.
tabikide kalmamis canim.icin rhat olsunInşallah canım benim dua et lutfençatlatma iğnesinin 16. Günü iğnenin bir etkisi kalmamıştır demi?
cok teşekkür ederim canım,sende çatlatma iğnesi oldun mu?tabikide kalmamis canim.icin rhat olsun
Aynen canım seninle aynı durumdayız benimde bat 31 ve test sabah yaptım negatifBat son 5
Test negatif
Beklemeye devam
Bat son 5
Test negatif
Beklemeye devam
Belirtin var mı canim?Aynen canım seninle aynı durumdayız benimde bat 31 ve test sabah yaptım negatif
1 haftadır kasıklarımda ara ara batmalar vardı baya ümitlendim ama 2 gündür yok onun yerine belim ağrıyor sanki adet olcak gibi.Eğer varsa silikte olsa çıkar gibi düşünüyorum ama benimkinde 2. çizgi hiiiiiç çıkmadı maalesef.Ama yinede bat bekliyorum bir ümit işte.Sende belirti var mı canımBelirtin var mı canim?
Sabah kasıklarım cok agridi. Gun içerisinde de arada agri giriyor.Belim surekli agriyor. Göguslerimde sertlik ve agri var. Ama bunlar adet olmadan önce baslayan agrilarimla ayni. Bir tek karnim agrirdi o olmadi henüz.1 haftadır kasıklarımda ara ara batmalar vardı baya ümitlendim ama 2 gündür yok onun yerine belim ağrıyor sanki adet olcak gibi.Eğer varsa silikte olsa çıkar gibi düşünüyorum ama benimkinde 2. çizgi hiiiiiç çıkmadı maalesef.Ama yinede bat bekliyorum bir ümit işte.Sende belirti var mı canım
Aminn cnm Allah razı olsun..Canim çok üzme kendini, umut olmazsa hayat olmaz. O kanama belki de yumurta catladigi icin olmustur ve sen de ne güzel değerlendirmişsin eğer öyle ise. Senin icin özel dua edeceğim ama sakin umutsuz olma.
Ya sabır canım inşallah güzel haberlerini alırızDil okuluna basladim bu hafta , zaten almancam sıfıra yakın. hoca almanca anlatiyor bide . siniftaki herkez farkli ulkelerden kimse kimseyi anlamiyor beynim turşu oldu aklimi veremiyorum .. Bana soru sor diyor hamilemiyim sizce diyesim geldi :)) kendi kendime guldum bir kriz geldi bana :))) su son 10 gun bir bitsin ya
Bende tek çizgiyi görüp ay sonunu bekleyenlerdenim. Rabbim gülsün yüzümüze inşallahAynen canım seninle aynı durumdayız benimde bat 31 ve test sabah yaptım negatif
Haklısın canım daha 5 günümüz var çıkmamasıda normal.Ben de bat günü tekrar yapmayı düşünüyorum. Yarın yapmayacağım canım.Adet belirtisiyle erken hamilelik belirtileri zaten çok benzediği için ayırt etmek zor.Dediğin gibi inşallah hamileyizdir canımSabah kasıklarım cok agridi. Gun içerisinde de arada agri giriyor.Belim surekli agriyor. Göguslerimde sertlik ve agri var. Ama bunlar adet olmadan önce baslayan agrilarimla ayni. Bir tek karnim agrirdi o olmadi henüz.
Aslinda 5 gun onceden cikmamasi normal. Bat günü ögrenenlerde oldu burda. Artik bekleyecegiz. Insallah hamileyizdir.
Yarinda test yapacak misin
Amin canım inşallah Allah yüzümüze güler.Bende tek çizgiyi görüp ay sonunu bekleyenlerdenim. Rabbim gülsün yüzümüze inşallah
bozma moralini hemen ya,daha 5 gün varmış. Bata 1 gün kala çıkmayıp bar günü ogrenenlerde var. Laf aramızda ben Bata 9 gün kala yaptımKızlar bugün heveslendim test aldım bata 5 gün var belki çıkar dedm. Ama silik çizgi bile yokkçok umutlanmistim iğne vurunmustum ilk kez bu ay bende silik bile olsa beklemiştim amaa yok çok kötüyüm
Üzme canını bende yaptım tek çizgiyi gördüm ama hala bekliyorum kaybetme umudunuKızlar bugün heveslendim test aldım bata 5 gün var belki çıkar dedm. Ama silik çizgi bile yokkçok umutlanmistim iğne vurunmustum ilk kez bu ay bende silik bile olsa beklemiştim amaa yok çok kötüyüm
Aminnnn yarabbimAmin canım inşallah Allah yüzümüze güler.
Burda her gün görüyorum kaç gün önceden yapıp pozitif görenler var. Bende öyle olurum sandm ama hiç yokbozma moralini hemen ya,daha 5 gün varmış. Bata 1 gün kala çıkmayıp bar günü ogrenenlerde var. Laf aramızda ben Bata 9 gün kala yaptımtabi ki negatif. ama bu aydan umutluyum ben,sen de bozma moralini hemen
Umarım artık pozitifleri görürüz çok zor bunu beklemekÜzme canını bende yaptım tek çizgiyi gördüm ama hala bekliyorum kaybetme umudunu