- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.761
Sağol canım inşallah dualarında unutma benidebenim tek farklı belirtim bel agrısıydı. normalde adet oldugumda bacaklarımın agrısı belime vurudu ama bu baska bu kez yuk tasımısım gıbı tutulmus gıbı bı degısık agrıydı . ınsallah hamılesındır cnaım
canim hayirli olsun sen pikoluydun sanirim herhangi bir kur uyguladinmi acaba ? bende pikoluyum dahadi hayırlı olsun tatlım :)
benim de 34,7 çıkmıştı
Canım tebrikler gözün aydın, rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2037222 çoook şükür darısı tüm isteyenlerin başına şu mübarek günlerde bol bol dua edelim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın iki gün önceki kan tahlil sonucum
Ooo bi hamiş daha maşallah, rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım, tebrik ederim gözün aydın :)Kızlar hamileyim kan sonucum 125 çok şaşkınım daha minik yavrucak. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu bu sene oldu bizim çok şükür geldi
Son adetini bilmiyorsun henüz erken olabilir azcık daha bekle canım netlesirSağol canım inşallah dualarında unutma benide
Seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallah yazdım mı bilmiyorum
Benim her adet zamanı brlim ağrır ama çok şiddetli olurdu. Bu sefer dediğin gibi bi ağrı var 2 gündür tutulmuş gibi idrar testi negatif çıktı ama çıkmadık candan umut kesilmiyor işte
canim senin herhangi bi sorunun varmiydiSon adetini bilmiyorsun henüz erken olabilir azcık daha bekle canım netlesir
lütfen belirtilerini yazarmısın adete ne kadar kala öğrendinizher daim dualarımdasınız kuzuum bende burda güzel haberler alınca umutla cıktım yola burası ugurlu geldi
Canm bn bat günü akşam öğrenmiştim yumurtlamadan 12 gün snra ama kimisinin idrarda çıkmıyor kanda çıkıyor sıkıntı yapmamaya çalışBugün test yaptım negatif çıktı
Bekliyorum cnm ya sabırSon adetini bilmiyorsun henüz erken olabilir azcık daha bekle canım netlesir
Canım ben pkolu değilim aksine reglim çok dzenli sadece denemek istemiştim regliden 2 gün sonra başlamıştım sabah akşam aç karnına bu arada eşime de keçiboynuzu kürü uyguladım bnce o da etkili olmuştur sende yapabilirsin internette tarifi var bz doktora gtmemiştik daha 3. Ayımız dyehamiş bayanlar aranızda pikolu olan var mı?
ve bu sogan kürünü nasil uyguladiniz acaba C Chivas Regal
Cnm bana on birinci ay gittiğm doktor sende pko var dedi, klomen başlayalım dedi ben başka doktora gittim soğan kürü yaptım ve yumurta takibi yaptı doktorum şükür 12.ayimiz bebiş geldi inş kucagimiza da alırız.hamiş bayanlar aranızda pikolu olan var mı?
ve bu sogan kürünü nasil uyguladiniz acaba C Chivas Regal
Masallahhhhhhhhh allah kucagina almayi nasip etsin darisiiiiii basimizaArmin ay ikinci çizgi çıktı inanıyorum testi erken diye korktum ama cikiverdi diğerinden az açık.
Gözün aydinnnnn masallah allah kucagina almayi da basip etsindoktor bana hafif pko belirtileri var ama tedaviye gerek yok dedi, kistim olduğu için soğan suyu içtim ve bu ay pozitifi gördüm. Henüz keseyi görmediğim için bebek bekliyorum diyemiyorum ama soğan suyunu deneyin derim kızlar :)
Gozun aydin darisisi basimizaaaa allah kucagina alacagin gunleri gostersin sana da:))))canim bata 5gun kala erken.gebelik testiyle oyrendim cok.cok silik varla yok arasi gibiydi.4gun kalada normal 2liralik dandik testde cikdi.gitgidede koyulasdi.cok.sukur
Gozun aydin masallah rabbim kucagina almayi nasip etsin:))Eki Görüntüle 2037222 çoook şükür darısı tüm isteyenlerin başına şu mübarek günlerde bol bol dua edelim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın iki gün önceki kan tahlil sonucum