Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım inşallah dualarında unutma benide
Seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallah yazdım mı bilmiyorum
Benim her adet zamanı brlim ağrır ama çok şiddetli olurdu. Bu sefer dediğin gibi bi ağrı var 2 gündür tutulmuş gibi idrar testi negatif çıktı ama çıkmadık candan umut kesilmiyor işte

Son adetini bilmiyorsun henüz erken olabilir azcık daha bekle canım netlesir

hamiş bayanlar aranızda pikolu olan var mı?
ve bu sogan kürünü nasil uyguladiniz acaba C Chivas Regal
Canım ben pkolu değilim aksine reglim çok dzenli sadece denemek istemiştim regliden 2 gün sonra başlamıştım sabah akşam aç karnına bu arada eşime de keçiboynuzu kürü uyguladım bnce o da etkili olmuştur sende yapabilirsin internette tarifi var bz doktora gtmemiştik daha 3. Ayımız dye

hamiş bayanlar aranızda pikolu olan var mı?
ve bu sogan kürünü nasil uyguladiniz acaba C Chivas Regal
Cnm bana on birinci ay gittiğm doktor sende pko var dedi, klomen başlayalım dedi ben başka doktora gittim soğan kürü yaptım ve yumurta takibi yaptı doktorum şükür 12.ayimiz bebiş geldi inş kucagimiza da alırız.

doktor bana hafif pko belirtileri var ama tedaviye gerek yok dedi, kistim olduğu için soğan suyu içtim ve bu ay pozitifi gördüm. Henüz keseyi görmediğim için bebek bekliyorum diyemiyorum ama soğan suyunu deneyin derim kızlar :)

Gözün aydinnnnn masallah allah kucagina almayi da basip etsin

canim bata 5gun kala erken.gebelik testiyle oyrendim cok.cok silik varla yok arasi gibiydi.4gun kalada normal 2liralik dandik testde cikdi.gitgidede koyulasdi.cok.sukur
Gozun aydin darisisi basimizaaaa allah kucagina alacagin gunleri gostersin sana da:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…