Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün olacaktim bugün de gelen giden yok elim ayağım titriyor Bir şeyler yedm şimdi ise midem bulanıyor
Canim hemen panik yapma bi sakin ol. Allah'tan hayirlisini iste. Daha adet olmamişsin hemen ümitsizlige kapılma. Kan testi yaptir istersen. En kesin sonucu oyle ogrenebilirsin. Belki de test bozuktur ya da gec dollenme olmustur. Sonuc ne olursa olsun once sen sakin ol kendini yipratma canim.

Kizceler dayanamadim kan vermeye gittim. Oyle gaza geldim ki topigimizdeki cogu kardesimiz hamis ☺ bakalim. Aksam 7ye dogru cikcak sonux noluuuuur dua edin...
Canim ben gaza gelip 4 tane test aldim ama sen benden fazla gaza gelmissin
Hadi guzel haberler alalim insallah. Sonucunu bekliyorum canim

Canim ben gaza gelip 4 tane test aldim ama sen benden fazla gaza gelmissin
Hadi guzel haberler alalim insallah. Sonucunu bekliyorum canim

Keske test alana kadar kan verseydin sende ☺ idrar testlerinin cikmasi gec suruyor. Negatif cikip insani uzuyor. Ama kan da cikiyor dusuk de olsa cikar yani.. bakalim olmadi yarin sabah ilk idrarinla yap canim benim

Bende sabah idrar testi yaptım negatif
Bu arada bugün ayaklarımı ısıtamıyorum donuyor buz gibi
Dün gece koyu kahve akıntı geldi yine hatta dedim gelio kırmızılar gelen giden de yok
Öyle uzanıyorum evde kan testine cesaret edemiyorum bikaç gün daha geçsin diyorum doğrusu bu demi kızlar

Kaç gün var bata canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…