Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keske test alana kadar kan verseydin sende ☺ idrar testlerinin cikmasi gec suruyor. Negatif cikip insani uzuyor. Ama kan da cikiyor dusuk de olsa cikar yani.. bakalim olmadi yarin sabah ilk idrarinla yap canim benim
Kan vermeye cesaret edemedim. Her zamanki adet olacakmisim gibi agrilarim var. Farkli birsey hissetsem belki yaptirirdim. Simdilik testlerle idare edeyim. Insallah pozitif sonuclar aliriz

Kızlar benim şuan 5-6 tane yumurtam oluşmuş ya hic akintim olmadı catladiginda mi akintim başlayacak acaba yumurtalarim baya büyümüş yaptığı ağrıdan belliydi

oooo masallah canım masallah sen klomen mi kullandın neden bu kadar cok yumurtaa ?inşallah bu ayy bu sevıncı sende yasarsın cnaım

Aynen cnm bu ağrıya gelmezse belimde var garip bi ağrı haftaya salı falan giderim diorum
benim tek farklı belirtim bel agrısıydı. normalde adet oldugumda bacaklarımın agrısı belime vurudu ama bu baska bu kez yuk tasımısım gıbı tutulmus gıbı bı degısık agrıydı . ınsallah hamılesındır cnaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…