Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileleeeerrr
Canlarim bir sey merak ettim. Belirti olarak akıntınız oldu mu?
Hem de ne akıntı oldu bende ki hala da devam ediyor, bak ben gün gün yazmıştım canım belki faydası olur

Eklentiler

• IMG_1371.JPG
    IMG_1371.JPG
    51,2 KB · Görüntüleme: 75
Cnm bana on birinci ay gittiğm doktor sende pko var dedi, klomen başlayalım dedi ben başka doktora gittim soğan kürü yaptım ve yumurta takibi yaptı doktorum şükür 12.ayimiz bebiş geldi inş kucagimiza da alırız.
insallah canim tesekkur ederim catlatma ignesi kullandinmi

Canım ben pkolu değilim aksine reglim çok dzenli sadece denemek istemiştim regliden 2 gün sonra başlamıştım sabah akşam aç karnına bu arada eşime de keçiboynuzu kürü uyguladım bnce o da etkili olmuştur sende yapabilirsin internette tarifi var bz doktora gtmemiştik daha 3. Ayımız dye
anladim canim tesekkur ederim

Bana da hep öyle geliyordu inşallah olmazsın canım dua et Allah'ın izniyle inşallah
Esime adet olacagim galiba dedim. Sacmalama o da nerden cikti dedi.olursam benden cok uzulecek. Gobegimi seviyor surekli.insallah olmam. Dilek duasi vardi onu okudum. Allah'ım insallah kabul eder.

Esime adet olacagim galiba dedim. Sacmalama o da nerden cikti dedi.olursam benden cok uzulecek. Gobegimi seviyor surekli.insallah olmam. Dilek duasi vardi onu okudum. Allah'ım insallah kabul eder.
İnşallah canım ben çok iyi anlıyorum seni eşim lavabonun önünde bekliyordu her akıntı olduğunda eyvah hasta oldum diyordum, ateş basmasıyla lavaboya gidiyordum, allahım dualarını kabul etsin, en kısa zamanda sağlıkla yavruna kavuştursun inşallah, hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin:dua:

X