- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.781
Hem de ne akıntı oldu bende ki hala da devam ediyor, bak ben gün gün yazmıştım canım belki faydası olurHamileleeeerrr
Canlarim bir sey merak ettim. Belirti olarak akıntınız oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem de ne akıntı oldu bende ki hala da devam ediyor, bak ben gün gün yazmıştım canım belki faydası olurHamileleeeerrr
Canlarim bir sey merak ettim. Belirti olarak akıntınız oldu mu?
insallah canim tesekkur ederim catlatma ignesi kullandinmiCnm bana on birinci ay gittiğm doktor sende pko var dedi, klomen başlayalım dedi ben başka doktora gittim soğan kürü yaptım ve yumurta takibi yaptı doktorum şükür 12.ayimiz bebiş geldi inş kucagimiza da alırız.
anladim canim tesekkur ederimCanım ben pkolu değilim aksine reglim çok dzenli sadece denemek istemiştim regliden 2 gün sonra başlamıştım sabah akşam aç karnına bu arada eşime de keçiboynuzu kürü uyguladım bnce o da etkili olmuştur sende yapabilirsin internette tarifi var bz doktora gtmemiştik daha 3. Ayımız dye
Gözün aydın çok sevindim :) sende çatlatma iğnesi olmuştun demi canımKızlar hamileyim kan sonucum 125 çok şaşkınım daha minik yavrucak. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu bu sene oldu bizim çok şükür geldi
Bat ne demek :)Benim bat 12 agustos
Bende akıntıyla ilgili konu arıyordum yorumunu gördü :) bendede çok akıntı var. Şeffaf su gibi. Seninde mi böyleydi canımHem de ne akıntı oldu bende ki hala da devam ediyor, bak ben gün gün yazmıştım canım belki faydası olur
beklenen adet tarihiBat ne demek :)
Canim ne guzel yazmişsin.Hem de ne akıntı oldu bende ki hala da devam ediyor, bak ben gün gün yazmıştım canım belki faydası olur
Canim maalesef 0.1 cikti sonuc. 6 gun var acaba ondan mi negatif. Cok erken mi yaptirdim acaba bilmiyorum ki uzuldum yaaa valla kizlar regl gununu gormeden test falan yaptirmayin... uzuluyorsunuzPircici canim merak ettim sonuc belli oldu mu?
Canim adet gununu bekle bence. Herkesin erken cikmayabiliyor. Hayirlisi canimMaalesef sonuc negatif bebek yok... bata 6 gun var cok erken mi yaptirdim acaba?
Bat ne yaBenim bat 12 agustos
Bana da hep öyle geliyordu inşallah olmazsın canım dua et Allah'ın izniyle inşallahCanim ne guzel yazmişsin.
Sol kasik ve bel agrisi var. Gogus hassasiyeti de var ama akinti yok.Bata 6 gun kaldi. Galiba adet olacagim.
Aynen öyleydi çiş kaçırmış gibi afedersin, bi ara kremsi oldu şimdi yine sulu sepkenBende akıntıyla ilgili konu arıyordum yorumunu gördü :) bendede çok akıntı var. Şeffaf su gibi. Seninde mi böyleydi canım
Beklenen adet tarihi canım, sat da son adet tarihi :)Bat ne demek :)
Esime adet olacagim galiba dedim. Sacmalama o da nerden cikti dedi.olursam benden cok uzulecek. Gobegimi seviyor surekli.insallah olmam. Dilek duasi vardi onu okudum. Allah'ım insallah kabul eder.Bana da hep öyle geliyordu inşallah olmazsın canım dua et Allah'ın izniyle inşallah
İnşallah canım ben çok iyi anlıyorum seni eşim lavabonun önünde bekliyordu her akıntı olduğunda eyvah hasta oldum diyordum, ateş basmasıyla lavaboya gidiyordum, allahım dualarını kabul etsin, en kısa zamanda sağlıkla yavruna kavuştursun inşallah, hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinEsime adet olacagim galiba dedim. Sacmalama o da nerden cikti dedi.olursam benden cok uzulecek. Gobegimi seviyor surekli.insallah olmam. Dilek duasi vardi onu okudum. Allah'ım insallah kabul eder.
Aynen benimde öyle. Günlük pedsiz duramıyorum.acaba çatlatma iğnesinden mi bilemedim. İnşallah hamileliktendir. Bugün çatlatma iğnesinin 11inci günüAynen öyleydi çiş kaçırmış gibi afedersin, bi ara kremsi oldu şimdi yine sulu sepken
Yok cnm beni sadece doktor ultrason ile izledi. İğne falan kullanmadık çok şükür oldu.Gözün aydın çok sevindim :) sende çatlatma iğnesi olmuştun demi canım
Erken cnm en erken iki gün kala yaptır ama doğrusu regl gecikmesi.Canim maalesef 0.1 cikti sonuc. 6 gun var acaba ondan mi negatif. Cok erken mi yaptirdim acaba bilmiyorum ki uzuldum yaaa valla kizlar regl gununu gormeden test falan yaptirmayin... uzuluyorsunuz