Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah canim tesekkur ederim catlatma ignesi kullandinmi

anladim canim tesekkur ederim

Bana da hep öyle geliyordu inşallah olmazsın canım dua et Allah'ın izniyle inşallah
Esime adet olacagim galiba dedim. Sacmalama o da nerden cikti dedi.olursam benden cok uzulecek. Gobegimi seviyor surekli.insallah olmam. Dilek duasi vardi onu okudum. Allah'ım insallah kabul eder.

Esime adet olacagim galiba dedim. Sacmalama o da nerden cikti dedi.olursam benden cok uzulecek. Gobegimi seviyor surekli.insallah olmam. Dilek duasi vardi onu okudum. Allah'ım insallah kabul eder.
İnşallah canım ben çok iyi anlıyorum seni eşim lavabonun önünde bekliyordu her akıntı olduğunda eyvah hasta oldum diyordum, ateş basmasıyla lavaboya gidiyordum, allahım dualarını kabul etsin, en kısa zamanda sağlıkla yavruna kavuştursun inşallah, hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canim maalesef 0.1 cikti sonuc. 6 gun var acaba ondan mi negatif. Cok erken mi yaptirdim acaba bilmiyorum ki uzuldum yaaa valla kizlar regl gununu gormeden test falan yaptirmayin... uzuluyorsunuz
Erken cnm en erken iki gün kala yaptır ama doğrusu regl gecikmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…