- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.721
Kim sürüldüyse iyi sürümüş ayağını valla çok güzel haberler geliyor :) hayırlı olsun cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim sürüldüyse iyi sürümüş ayağını valla çok güzel haberler geliyor :) hayırlı olsun cnm
saol canım benim...Allah isteyen herkese nasip etsinKim sürüldüyse iyi sürümüş ayağını valla çok güzel haberler geliyor :) hayırlı olsun cnm
Canım kaçıncı günün yani adet olmayışının ne zaman belli olur testteBnde sabah yest yapmıştım canm bnm de braz koyulaşmıştı güzel hberlerini bekliyoruz
Adete kac gun var tatlimBugün test yaptım negatif çıktı
Dün olacaktim bugün de gelen giden yok elim ayağım titriyor Bir şeyler yedm şimdi ise midem bulanıyorAdete kac gun var tatlim
Burde hemen moral bozmuyoruz kan testi yaptir birkac gun sonra insallah guzel haberler aliriz
Dur daha cok yeni hemen idrar testinde cikmaz diye biliyorumDün olacaktim bugün de gelen giden yok elim ayağım titriyor Bir şeyler yedm şimdi ise midem bulanıyor
Dimi öyle yapayım sağol canım yaaa çok yardımcı oldunDur daha cok yeni hemen idrar testinde cikmaz diye biliyorum
Direk kan testi yaptir en guvenilir kan testi
Ne demek tatlim ben idrar testlerine guvenmiyorum direk kan testi en guvenilir en temiziDimi öyle yapayım sağol canım yaaa çok yardımcı oldun
Tebrik ederim canim. Gayet belirgin cikmis ne guzel.
Canim hemen panik yapma bi sakin ol. Allah'tan hayirlisini iste. Daha adet olmamişsin hemen ümitsizlige kapılma. Kan testi yaptir istersen. En kesin sonucu oyle ogrenebilirsin. Belki de test bozuktur ya da gec dollenme olmustur. Sonuc ne olursa olsun once sen sakin ol kendini yipratma canim.Dün olacaktim bugün de gelen giden yok elim ayağım titriyor Bir şeyler yedm şimdi ise midem bulanıyor
Canim ben gaza gelip 4 tane test aldim ama sen benden fazla gaza gelmissinKizceler dayanamadim kan vermeye gittim. Oyle gaza geldim ki topigimizdeki cogu kardesimiz hamis ☺ bakalim. Aksam 7ye dogru cikcak sonux noluuuuur dua edin...
Canim valla 5. Ayim bu ilk defa tahlil yaptirmaya gittim. Icimden bi ses durttu beni nedense ☺ bakalim son 2 saat. Sonucum onsallah guzel cikar..İki farkli eczaneden 2 şer tane gebelik testi aldım
bat son 6
Yarin baslasam mi test yapmaya
Benimde 6 gün var ama daha cikmaz diye yapmakda istemiyorum negatifleri görmek istemiyorum .s.sİki farkli eczaneden 2 şer tane gebelik testi aldım
bat son 6
Yarin baslasam mi test yapmaya
Canim ben gaza gelip 4 tane test aldim ama sen benden fazla gaza gelmissin
Hadi guzel haberler alalim insallah. Sonucunu bekliyorum canim
Ay hadi hayirlisi habersiz birakma canimC
Canim valla 5. Ayim bu ilk defa tahlil yaptirmaya gittim. Icimden bi ses durttu beni nedense ☺ bakalim son 2 saat. Sonucum onsallah guzel cikar..
Bende sabah idrar testi yaptım negatif
Bu arada bugün ayaklarımı ısıtamıyorum donuyor buz gibi
Dün gece koyu kahve akıntı geldi yine hatta dedim gelio kırmızılar gelen giden de yok
Öyle uzanıyorum evde kan testine cesaret edemiyorum bikaç gün daha geçsin diyorum doğrusu bu demi kızlar