- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.701
gözün aydın canım :) darısı da biz bekleyenlerekızlarrrr sonuc cıktı hamileyimmmm 58 cıktı sonuc bata 4 gün varrr
cokk tesekkür ederimmm amiinnn canımGözün aydın canım hayırlısıyla kucağına alirsin inşallah
çok tesekkürler. allah hiçç bekletmeden versin bebegınızı :)gözün aydın canım :) darısı da biz bekleyenlere
amiinnnn :) kuzum ne güzel bir rüya görmüşsünBenim daha bat a çok var hamilelik beklemiyorum bu ay nedense içimde öyle bi duygu yok.
Rüyamda bir kızim vardı ve onu emziriyorum, tarifsiz bir duygu gerçek gibiydi hala rüyanin etkisindeyim..
Allah isteyen herkese bizde içinde nasip eder inşallah.
Ayy ya bu ay hepimiz battan önce öğrendik resmen tevafuğa bak :) Hayırlı ugurlu olsun canımmkızlarrrr sonuc cıktı hamileyimmmm 58 cıktı sonuc bata 4 gün varrr
Eğer mide sorunun varsa önerilmiyor canım gastrid ülser vs gibi. Rahatsız ediyorsa ya da vaktin yoksa yemekten sonra da içebilirsin ama normalde onu içip 45 dk sonra falan yemek yiyordum benMerhaba kızlar. Hamile olanların hayırlı olsun hamilelikleri güzel geçsin. İsteyenlere de Rabbim kısa zman da versin inşallah. Benim sorum soğan kurunu kullananlar bilgisi olanlar soğan kurunu ne zaman kullanmaya başlıyorsunuz. Kaç gün kullanıyorsunuz aç mi tok mu. Günde kaç bardak birde yapılışı nasıl? ?
Aynen canım normalde ben günüm gelmeden test yapmazdım bu grupta gaza geldim .çokk tesekkür ederimAyy ya bu ay hepimiz battan önce öğrendik resmen tevafuğa bak :) Hayırlı ugurlu olsun canımm
Aaa cnm çok sevindim hayırlı olsun cidden topik coştu herkesten guzel haberler geliyor bende doktordayim sıra bekliyorum bakalım benim yumurtalar ne durumda :)))kızlarrrr sonuc cıktı hamileyimmmm 58 cıktı sonuc bata 4 gün varrr
kızlarrrr sonuc cıktı hamileyimmmm 58 cıktı sonuc bata 4 gün varrr
Teşekkür ederim canım cevabın için peki 15 gün sonra iliski oluyor muydu hemenCanım reglin bitsin iki gün sonra başla 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içiceksin kaynayan suya normal kahverengi yemeklik soğan var ya onun sadece kahverengi kabuğunu soy dörde bölüp at beş dk kaynap ılıklaşınca suyunu iç soğuk olmasın ama
Canım ztan reglin bitince hmen gün aşırı ilişki de uygula etkilemiyor soğan kürü bn bu ay uyguladım çok şükür hamileyimTeşekkür ederim canım cevabın için peki 15 gün sonra iliski oluyor muydu hemen
Peki canım teşekkür ederim cevabın için bende deneyeceğim çoban çantası aslan penceşi Civan percemi içiyorum sjmdi 7. Günüm bugün oda 10 gün yapılmasi gerekiyormuş ikisini bir yapsam olur heraldeEğer mide sorunun varsa önerilmiyor canım gastrid ülser vs gibi. Rahatsız ediyorsa ya da vaktin yoksa yemekten sonra da içebilirsin ama normalde onu içip 45 dk sonra falan yemek yiyordum ben
Maşallah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi da nasip etsin tamam tavsiyene uyacagimCanım ztan reglin bitince hmen gün aşırı ilişki de uygula etkilemiyor soğan kürü bn bu ay uyguladım çok şükür hamileyim
kizlar negatif
Yapanlar vardı ama etkisi nasıl olur bilmiyorum canımPeki canım teşekkür ederim cevabın için bende deneyeceğim çoban çantası aslan penceşi Civan percemi içiyorum sjmdi 7. Günüm bugün oda 10 gün yapılmasi gerekiyormuş ikisini bir yapsam olur heralde