- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.661
Eki Görüntüle 2037222 çoook şükür darısı tüm isteyenlerin başına şu mübarek günlerde bol bol dua edelim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın iki gün önceki kan tahlil sonucum
Kızlar silik çıktı delircem ayyyyyyy..
Kızlar hayırlı olsun,ne güzel haberler geliyor :) darısı biz bekleyenlere inşallahKızlar hamileyim kan sonucum 125 çok şaşkınım daha minik yavrucak. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu bu sene oldu bizim çok şükür geldi
ooo süper işte, darısı bebeğini ultrasonda görmeye :) gözün aydın canımKzlar sonucum çıktı 218 olmuş çok mutluyum 3 katından fazla artmış
Saol canm darısı sizlerin başına ağlicaktım nerdeyse çok güzel bi duygu en kısa zamanda szde kavuşursunuz inşallahooo süper işte, darısı bebeğini ultrasonda görmeye :) gözün aydın canım
Canım çok tebrik ederim gzün aydınKızlar hamileyim kan sonucum 125 çok şaşkınım daha minik yavrucak. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu bu sene oldu bizim çok şükür geldi
Maşallah canımKzlar sonucum çıktı 218 olmuş çok mutluyum 3 katından fazla artmış
Canim gordun mu bak masallah bebisineKzlar sonucum çıktı 218 olmuş çok mutluyum 3 katından fazla artmış
maaşallahKzlar sonucum çıktı 218 olmuş çok mutluyum 3 katından fazla artmış
Canim cok sevindim. Gozun aydin. Saglikla kucagina almak nasip olsun insallah.Kızlar hamileyim kan sonucum 125 çok şaşkınım daha minik yavrucak. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu bu sene oldu bizim çok şükür geldi
Saol canım darısı senin başına bekliyrum meraklaCanim gordun mu bak masallah bebisine
canimmm belliydi gozun aydin tekrarrr rabbim bebisini kucagina almayi nasip etsin sana bak o kurler nasil ise yaramis umut oldun bana yaaKızlar hamileyim kan sonucum 125 çok şaşkınım daha minik yavrucak. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu bu sene oldu bizim çok şükür geldi
masallahh canim benimm yaaaaaKzlar sonucum çıktı 218 olmuş çok mutluyum 3 katından fazla artmış
Aynen canım özellikle regliye 5 6 gün kala basladı beyazdı bnm akıntı şuanda fazla yokbende ayni oyleyim ha oldum ha olacam diyorum akintimda var surekli sendede oluyomu canim
Sağol canm bnm bende senden çok umutluyum olcak bu iş inşallah sende bu ay kavuşacaksın bebişinemasallahhhh canimmm benim.yaaaa cok umutluydun
masallahh canim benimm yaaaaa
insallah tatlimm insallahhhhh sizleri gördükçe mutlu oluyoruz inan sonuclari heyecanla bekliyorum @geminiwoman ikinizede cok sevindimm yaaaSağol canm bnm bende senden çok umutluyum olcak bu iş inşallah sende bu ay kavuşacaksın bebişine