Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar silik çıktı delircem ayyyyyyy..

Kızlar hamileyim kan sonucum 125 çok şaşkınım daha minik yavrucak. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu bu sene oldu bizim çok şükür geldi
Kızlar hayırlı olsun,ne güzel haberler geliyor :) darısı biz bekleyenlere inşallah

Merhaba hanımlar, daha önceki konda belirtmistim. 28 Haziran'da bartolin kisti ameliyati oldum. Ve 1 temmuzda adet gördüm. Fakat pko hastası oldugum icin doğum kontrol hapi kullanarak adet görebiliyorum. En son hapimi haziran ayinda kullandim. Ve 1 temmuzdaki adetimden sonra bir daha olamadim.

Ameliyattan sonra 45 gün ilişki yoktu tabiki. Ama bu süre zarfında baya isim yapmış bir aktarin kurlerini kullandim. 15 agustosta uzun aradan sonra iliski oldu. Ben kürleri kullanirken bile hastalanamadim.

Sizce kürler yumurta geliştirip direk gebelik olusurmu ? Bir buçuk ay adet gormeyip hamile kalinir mi ?? Fikirlerinzie ihtiyacim var. Kurleri aldigim yer tahlillerimi istemisti. Degerlerin kotu degil hastalanabilirsinde hamiledekalabilirsin demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…