Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar, daha önceki konda belirtmistim. 28 Haziran'da bartolin kisti ameliyati oldum. Ve 1 temmuzda adet gördüm. Fakat pko hastası oldugum icin doğum kontrol hapi kullanarak adet görebiliyorum. En son hapimi haziran ayinda kullandim. Ve 1 temmuzdaki adetimden sonra bir daha olamadim.

Ameliyattan sonra 45 gün ilişki yoktu tabiki. Ama bu süre zarfında baya isim yapmış bir aktarin kurlerini kullandim. 15 agustosta uzun aradan sonra iliski oldu. Ben kürleri kullanirken bile hastalanamadim.

Sizce kürler yumurta geliştirip direk gebelik olusurmu ? Bir buçuk ay adet gormeyip hamile kalinir mi ?? Fikirlerinzie ihtiyacim var. Kurleri aldigim yer tahlillerimi istemisti. Degerlerin kotu degil hastalanabilirsinde hamiledekalabilirsin demisti.
Allah verdikten sonra olur tabi canım pikoda zor hamile kalındığını biliyorum adet bu ay görmediniz mi hiç adet görmeden yumurta oluyormu ki bildiğim kadarıyla adet görmek gerekiyor ama formda gördüğüm arkadaşlar var kalan adette olmadan bendede fsh yüksek doktor mümkün değil dedi ama Rabbim isterse olur ve olucak inşallah veren o değilmi...

Kızlar hamişlerimizi tebrik ediyorum iki gündür pek giremedim Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah :) Bugün kan vermem gerekiyordu ama araba sorunum olduğu için yarın gideceğim inşaAllah. Sabah test yapayım dedim birazcık daha koyulaşmış sevindim :)

Kızlar hamişlerimizi tebrik ediyorum iki gündür pek giremedim Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah :) Bugün kan vermem gerekiyordu ama araba sorunum olduğu için yarın gideceğim inşaAllah. Sabah test yapayım dedim birazcık daha koyulaşmış sevindim :)
Bnde sabah yest yapmıştım canm bnm de braz koyulaşmıştı güzel hberlerini bekliyoruz:KK200:

Merhaba kızlar. Hamile olanların hayırlı olsun hamilelikleri güzel geçsin. İsteyenlere de Rabbim kısa zman da versin inşallah. Benim sorum soğan kurunu kullananlar bilgisi olanlar soğan kurunu ne zaman kullanmaya başlıyorsunuz. Kaç gün kullanıyorsunuz aç mi tok mu. Günde kaç bardak birde yapılışı nasıl? ?

Merhaba kızlar. Hamile olanların hayırlı olsun hamilelikleri güzel geçsin. İsteyenlere de Rabbim kısa zman da versin inşallah. Benim sorum soğan kurunu kullananlar bilgisi olanlar soğan kurunu ne zaman kullanmaya başlıyorsunuz. Kaç gün kullanıyorsunuz aç mi tok mu. Günde kaç bardak birde yapılışı nasıl? ?
Canım reglin bitsin iki gün sonra başla 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içiceksin kaynayan suya normal kahverengi yemeklik soğan var ya onun sadece kahverengi kabuğunu soy dörde bölüp at beş dk kaynap ılıklaşınca suyunu iç soğuk olmasın ama

X