- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.601
Ay sabahın köründe uyandım rüyamda kan testi yaptırmışım 400'lerde çıkmış kalktım eczane gezdim kapalı valla parkta bekliyorum açılmasını. Ay bilinçaltı kalmadı ben de. Ben utaniyorum artık kadından her ay test al yazık çok da efendi anlıyor hiç bakmıyor bile ama işte ne bilim. Aslında en sağlıklı olan pazartesi kan vermek.Ya bu ilk geceden hamile kalanlar
kiz bacimmm sen alsan ya onu bekleyene kadar :))
Maşallah Allah nazardan saklasın.Eki Görüntüle 2037222 çoook şükür darısı tüm isteyenlerin başına şu mübarek günlerde bol bol dua edelim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın iki gün önceki kan tahlil sonucum
Eki Görüntüle 2037222 çoook şükür darısı tüm isteyenlerin başına şu mübarek günlerde bol bol dua edelim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın iki gün önceki kan tahlil sonucum
canim bata 5gun kala erken.gebelik testiyle oyrendim cok.cok silik varla yok arasi gibiydi.4gun kalada normal 2liralik dandik testde cikdi.gitgidede koyulasdi.cok.sukurKızlar hangi gebelik testinde belli olur benim bat yarın
canim resim.ekle.cikmmissa var zaten.hayirli olsun .bende ruyamda test gorub yapmisdimKızlar silik çıktı delircem ayyyyyyy..
Ay yukleyemiyorum ama baya koyu oldu hemen çıktı ağlıyorum yaa nasıl yuklicem.canim resim.ekle.cikmmissa var zaten.hayirli olsun .bende ruyamda test gorub yapmisdim
Canım hayırlı olsunKızlar silik çıktı delircem ayyyyyyy..
Hadi gözün aydın :) sağlıkla sıhhatle kucağına alirsin inşallah :)Ay yukleyemiyorum ama baya koyu oldu hemen çıktı ağlıyorum yaa nasıl yuklicem.
Canım hayırlı olsun bu topikten hergün hamile çıkıyor yihuuu.canım altta mesaj yazdıgımınız yerin altında dosya yükşe diyor ya ordan yükleAy yukleyemiyorum ama baya koyu oldu hemen çıktı ağlıyorum yaa nasıl yuklicem.
Maşallah canım gzün aydınEki Görüntüle 2037222 çoook şükür darısı tüm isteyenlerin başına şu mübarek günlerde bol bol dua edelim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın iki gün önceki kan tahlil sonucum
testin resmini atsana canim heyecanlandimmm sevinelim.yaaaa masallah topik bebisle dolduuuuu maşallahhhhhhKızlar silik çıktı delircem ayyyyyyy..
Canım çok tebrik ederim ya çok sevindim ay valla çok güzel resmi de at asağıda cevapla yazan terin yanında dosya yükle dyo ordan gönder eğer hata verirse resmi kırp öyle gönder hadi bakalım bekliyoruzArmin ay ikinci çizgi çıktı inanıyorum testi erken diye korktum ama cikiverdi diğerinden az açık.
ayy canim gozun aydin masallah yaaa kac gun gecti belirtilerin.neler gelsin bebisler topik costu masallahEki Görüntüle 2037222 çoook şükür darısı tüm isteyenlerin başına şu mübarek günlerde bol bol dua edelim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın iki gün önceki kan tahlil sonucum