Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın yeni bebişler hayırlı uğurlu olsun. Bende sabah ilk idrarla yaptım testi maalesef hayali çizgi bile yok. Dün gece koyu kahve siyaha yakın bi akıntı geldi yine hatta hasta oluyorum sandım ama oda kesildi gelmiyor böylee kaldım valla

Bir degisiklik olmazsa benimde 31 Agustos. 27 sinde test yapmayi dusunuyorum. Dogum gunum. Hediyem olur insallah:KK66:
Birazda belim agriyor gerci bu ay hic gecmedi. Cokta kendimi dinlemek istemiyorum ama bu gun sapik gibi kirk kere goguslerime baktim:olamaz:
Insallah hamileyizdir:dua:
Sen ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?

tatlım ben regl geçmeden test yapmayı düşünmüyorum. Boş yere para gidiyor o testlere. Ya regl günü ya da gecikirse inşallah ertesi günü direkt kan vermeyi düşünüyorum. Bence sende öyle yap. Erken yapılan testler insanı yanıltabiliyor. Özellikle kanda bi bakıyorsun 5 üstü değer çıkıyor ama regl oluyorlar. Sonu hüsran. Kimyasal yaşanıyor. En azından öyle bişey yaşasam bile öğrenmemiş olurum.

Benimde 3/4 gün ciddi sırt ağrım oldu ama kesildi şu an. Sadece kasıklarım gergin ve göğüslerim sertleşti. Dediğin gibi sapık deseler haklı çıkarlar bende günde 10 kere ayna karşısında bakıyorum. Ay damar mı çıkmış ay büyümüş mü diye :))))))) Ah bu melekler bizi ne hallere soktu. Bi gebe kalıp doğursak da mıncırsam onları :))))

X