- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.561
Hepimize inş cnm çok amin.Rabbim yüzünü güldür sn inşallah hayırlı sağlklı evlatlar nasip etsnn .
Ya bu ilk geceden hamile kalanlarAy sorma valla gözlerimi açmadım uykudan az da asabi oldum ama ana olmak işte emek vermek olmadan anladık.
kiz bacimmm sen alsan ya onu bekleyene kadar :))Yarın kesin yapcam eşim akşam vardiyasinda gelirken al dedim ama almaz yine utanıyor ya.
Ya allah Bismillahh Hayır olsun Sabaha kadar beklesen oyle giderse bir test yapsan ya :)Kızlar ya çarşıdan gelince çamaşırıma gelen kahverengi akıntı gelmedi bi daha durdu birde koyu rengi böyle siyaha yakın sümük gibi afedersiniz bi akıntı
sabahı bekliycem adetim başlıyor sanmıştım ya acaba değilmi anlamadım gitti ya adetim başlarken olan durmaz devamı gelirdi 5 dk bir lavaboya gidip bakıyorum bişey yok
Şaşırdım kaldım
Canım test aldım zaten gelmezse sabah yapıcam ama ağrımda var belimde bacaklarımda bilmiyorum olucam gibi ama durunca da aklım karıştı bi sabah olaydıYa allah Bismillahh Hayır olsun Sabaha kadar beklesen oyle giderse bir test yapsan ya :)
Kendini bilirsin adet baslangiclarin boyle olurmuydu farkli bir baslangicmi sana gore usutmelerinde vsyreCanım test aldım zaten gelmezse sabah yapıcam ama ağrımda var belimde bacaklarımda bilmiyorum olucam gibi ama durunca da aklım karıştı bi sabah olaydı
18 gun mu geciktin hep gecikir mi yoksa istisnayi sitrese bagli?Merhabalar kizlar stresli bi agutosta 18 gün gecikmeyle adetimi oldum çok şükür ☺ formunun ilk sayfalarinda biraz katilmistim konusmalaraC Chivas Regal hamile olmana çok sevindim canim saglikla gelir insallah bebisin :) bende adetim bitince insallah soğana başlıcam fakat bir sorum var elimde 5 tane ovulasyon testim kaldi. Adet döngüm normal şartlar altinda 30 gün ben simdi küre başladiktan ne zaman sonra yapayim testleri insallah eylül batlarinda da biz görürüz çift çizgiyi :)
Yaz aylarında mayıstan başlar agustosa kadar devam eder mevsim çok etkiliyo beni kışın dakiktir mesela gününde olurum :) doktora gidiyorum hicbir sıkıntı yok daha gecen ay hormon testi yaptirdim herşeyim normal doktor bekle dedi stres yapma olur bende bekliyorum iştee :) her nasip vaktine esirdir. Biz tedbirimizi alalim takdiri Allah a bırakalım bu ay soğan içicem işte kuzum :)18 gun mu geciktin hep gecikir mi yoksa istisnayi sitrese bagli?
Gelmeye başladı mı durmaz dı cnm devamı gelirdi bu böyle kaldı gelmedi ama ağrımda var bilmiyorumKendini bilirsin adet baslangiclarin boyle olurmuydu farkli bir baslangicmi sana gore usutmelerinde vsyre
İyi geceler canımSüper canım maşallah, eee hadi hayırlı olsun :)
Sağol canım inşallah sende bu ay görürsün çift çizgiyi bn 28 günde bi oluyorum on brinci gün başlamıştım 16. Gün grdüm ovu testinde piki iki gün gc yumurtlma oldu yani ama bi kaç gün öncesinden belli etti hayta pik olduğu gün oturup kalkarken kasıklarım çok ağrımıştıMerhabalar kizlar stresli bi agutosta 18 gün gecikmeyle adetimi oldum çok şükür ☺ formunun ilk sayfalarinda biraz katilmistim konusmalaraC Chivas Regal hamile olmana çok sevindim canim saglikla gelir insallah bebisin :) bende adetim bitince insallah soğana başlıcam fakat bir sorum var elimde 5 tane ovulasyon testim kaldi. Adet döngüm normal şartlar altinda 30 gün ben simdi küre başladiktan ne zaman sonra yapayim testleri insallah eylül batlarinda da biz görürüz çift çizgiyi :)
Bende ebru destan kurleri yaptim bu ayda bos gecerse hic agzima surmedigim sogana katlanicam hayirlisiYaz aylarında mayıstan başlar agustosa kadar devam eder mevsim çok etkiliyo beni kışın dakiktir mesela gününde olurum :) doktora gidiyorum hicbir sıkıntı yok daha gecen ay hormon testi yaptirdim herşeyim normal doktor bekle dedi stres yapma olur bende bekliyorum iştee :) her nasip vaktine esirdir. Biz tedbirimizi alalim takdiri Allah a bırakalım bu ay soğan içicem işte kuzum :)
İyi geceler canım
Hamilelik takvimi oluşturdum
Belki daha erken yapmam için ama yaptım işte
5inci hafta yazıyor senin ki gibi
Senin bat ne zaman
Benim 20 agustos idi canım, muhtemel Doğum tarihi 1 mayıs hesaplıyor kullandığım uygulamada, benim için de erken belki keseyi görmedik bile ama dayanamadım yaptım :)İyi geceler canım
Hamilelik takvimi oluşturdum
Belki daha erken yapmam için ama yaptım işte
5inci hafta yazıyor senin ki gibi
Senin bat ne zaman
Canm bnm de uygulamada 2 mayıs dyor internette değişiyo bazıları 1 mayıs hesaplıyo o değilde bnm eşimin de 1 mayıs şansa bak bu arada uygulamada 4+3 gzüküyorum şimdi ama daha bgün reglinin 31. Gnü neye gre hesaplanıyor anlamadımBenim 20 agustos idi canım, muhtemel Doğum tarihi 1 mayıs hesaplıyor kullandığım uygulamada, benim için de erken belki keseyi görmedik bile ama dayanamadım yaptım :)
Olsun canim bitkilerden hiç zarar gelmez :) hem sogan suyunun tadi o kadar kötü degil ki 2 kere iç alısırsın hic sıkıntı yapma :)Bende ebru destan kurleri yaptim bu ayda bos gecerse hic agzima surmedigim sogana katlanicam hayirlisi
Anladim canim insallah bize bu ay nasip olur soğanda vesilesi olur bizleri sakin unutma dua et :)Sağol canım inşallah sende bu ay görürsün çift çizgiyi bn 28 günde bi oluyorum on brinci gün başlamıştım 16. Gün grdüm ovu testinde piki iki gün gc yumurtlma oldu yani ama bi kaç gün öncesinden belli etti hayta pik olduğu gün oturup kalkarken kasıklarım çok ağrımıştı