Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim sana sabir versin canım cok zor bir melegin annesi olmakta varmis kader de taktir allahtan.. rabbim bir daha yasatmasin. Biraz toparlan Olur Allah buyuk...@zeynorsrkn84

Allah yardımcınız olsun ve bol sabır versin öncelikle. Melek annesi olmuşsunuz. Üzüntüden kaynaklı herşey olabiliyor demek ki. Önce FSH hormonunun düzenlenmesi gerekiyor sanırım,inşallah en kısa sürede sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsiniz.

Bilemedim keseler görününce doktor söyler nasılsa, inşallah, bizimkiler susam kadar daha, heyecanımız dağlar kadar :)

Başın sagolsun canım, Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat verir inşallah hayırlısıyla

bayanlar benden de geldi o acık kahve koyu sarı akıntı gibi bişeyler ne bu ya şimdi test yaptım 2 gün önce bişey yok ama adetim geçen ay 27 sindeydi.ondan önceki ay 25 ondan önceki ayda 26 daha önceden hep 28 günde oluyordum üç aydır noldu anlamadım.

son adet tarihinden itibaren hesaplıyor. diyorsun ya 31. gün diye 4 hafta 3 gün işte doğru yani :)

Sorma valla susam ama maşallah tuvaletten çıkamıyoz yarın kan testini tekrarlicam dua et bana artmış olsun
İnşallah artar canım, ben bi daha kan vermek istemedim cumartesi gidicez bakalım vajinal ultrasonla görebilir inşallah, kimyasal ya da dış gebelikten çok korkuyorum ama değerim 3,5 kat artmıştı, tarifsiz duygular içerisindeyim kuzum, allahım yüce rabbim sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benim 20 agustos idi canım, muhtemel Doğum tarihi 1 mayıs hesaplıyor kullandığım uygulamada, benim için de erken belki keseyi görmedik bile ama dayanamadım yaptım :)

Kızlar benim bat ya 25 i ya da 26sıydı
25i diyelim hadi
Hesaplamalarda tuhaflıklar var sanki
2mayıs beklenen Doğum diye hesapladı
Kızım da 2 mayıs doğumlu :))))
Şansa bak.istesen tutturamazsın

Kızlar benim bat ya 25 i ya da 26sıydı
25i diyelim hadi
Hesaplamalarda tuhaflıklar var sanki
2mayıs beklenen Doğum diye hesapladı
Kızım da 2 mayıs doğumlu :))))
Şansa bak.istesen tutturamazsın
Çok güzel olmuş birinizin kızın Doğum gününe birinizin kocanın Doğum gününe, sizin bebişler hepten uğurlu gelcek inşallah apekmimek C Chivas Regal

Amin canım bnde bi bakayım yarın nasıl olck bnm ki de bayramdan sonraya kalır herhalde

Nette evde kolay gebelik testine bakim dedim. Camasir suyu , limon , karbonat deneyenleri inceledim izledim velakin camasir suyunu, Denemeye karar verdim Ya siz hic denediniz mi. Köpürür ise hamilesin diyorlar Yaptim bira gibi Köpür dü Abartmiyorum Adetime 11 gun kalmis Bunu yapaniniz varmi yada kizlarr bizim hamileler hayriniza bir deneyin siz de kopuruyorsa dogrudur O zaman gider gelir camasir suyuna işeriz dururuz :))))) ( dip not inanmadim teste tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…