- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.581
Allah yardımcınız olsun ve bol sabır versin öncelikle. Melek annesi olmuşsunuz. Üzüntüden kaynaklı herşey olabiliyor demek ki. Önce FSH hormonunun düzenlenmesi gerekiyor sanırım,inşallah en kısa sürede sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsiniz.Merhaba kızlar bende buay korunmayı bıraktım benim durumum biraz farklı ama Allah büyük diyip niyet ettik 6 ay önce doğum yaptım sezeryan oldum bebeğim erken geldi ve kaybettim kuzumu 6 bekleme dönemine geçtik ve malesef ki 3. Ay menepoza girdiğimi öğrendim üzüntüden olduğu söylendi fsh 40 mümkün değil dendi hamilelik ama Rabbim bilir İnşallah nasip olurda yavrum olur korunmayı bıraktık Rabbime bıraktım İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebiş....
İnşallah canım inanarak başla bn çok inanmıştım olcağına sende inan dualarım tüm bekleyenlerleAnladim canim insallah bize bu ay nasip olur soğanda vesilesi olur bizleri sakin unutma dua et :)
Bilemedim keseler görününce doktor söyler nasılsa, inşallah, bizimkiler susam kadar daha, heyecanımız dağlar kadar :)Canm bnm de uygulamada 2 mayıs dyor internette değişiyo bazıları 1 mayıs hesaplıyo o değilde bnm eşimin de 1 mayıs şansa bak bu arada uygulamada 4+3 gzüküyorum şimdi ama daha bgün reglinin 31. Gnü neye gre hesaplanıyor anlamadım
İnşallah canım inanarak başla bn çok inanmıştım olcağına sende inan dualarım tüm bekleyenlerle[/QUOT
kumsal aslinda bu topigin hamileleri olarak bir sayfada toplansaniz Dagilmasak Hep hamileler sayfasinda tecrube paylasimi yaparsiniz hem bize destek. Valla bence. İyi olurdu :)İnşallah canım inanarak başla bn çok inanmıştım olcağına sende inan dualarım tüm bekleyenlerle
Sorma valla susam ama maşallah tuvaletten çıkamıyozBilemedim keseler görününce doktor söyler nasılsa, inşallah, bizimkiler susam kadar daha, heyecanımız dağlar kadar :)
Başın sagolsun canım, Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat verir inşallah hayırlısıylaMerhaba kızlar bende buay korunmayı bıraktım benim durumum biraz farklı ama Allah büyük diyip niyet ettik 6 ay önce doğum yaptım sezeryan oldum bebeğim erken geldi ve kaybettim kuzumu 6 bekleme dönemine geçtik ve malesef ki 3. Ay menepoza girdiğimi öğrendim üzüntüden olduğu söylendi fsh 40 mümkün değil dendi hamilelik ama Rabbim bilir İnşallah nasip olurda yavrum olur korunmayı bıraktık Rabbime bıraktım İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebiş....
son adet tarihinden itibaren hesaplıyor. diyorsun ya 31. gün diye 4 hafta 3 gün işte doğru yani :)Canm bnm de uygulamada 2 mayıs dyor internette değişiyo bazıları 1 mayıs hesaplıyo o değilde bnm eşimin de 1 mayıs şansa bak bu arada uygulamada 4+3 gzüküyorum şimdi ama daha bgün reglinin 31. Gnü neye gre hesaplanıyor anlamadım
İnşallah artar canım, ben bi daha kan vermek istemedim cumartesi gidicez bakalım vajinal ultrasonla görebilir inşallah, kimyasal ya da dış gebelikten çok korkuyorum ama değerim 3,5 kat artmıştı, tarifsiz duygular içerisindeyim kuzum, allahım yüce rabbim sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSorma valla susam ama maşallah tuvaletten çıkamıyozyarın kan testini tekrarlicam dua et bana artmış olsun
Canm bnm de uygulamada 2 mayıs dyor internette değişiyo bazıları 1 mayıs hesaplıyo o değilde bnm eşimin de 1 mayıs şansa bak bu arada uygulamada 4+3 gzüküyorum şimdi ama daha bgün reglinin 31. Gnü neye gre hesaplanıyor anlamadım
Benim 20 agustos idi canım, muhtemel Doğum tarihi 1 mayıs hesaplıyor kullandığım uygulamada, benim için de erken belki keseyi görmedik bile ama dayanamadım yaptım :)
Yani 4 haftayı 28 gün olarak mı alıyor dyosunson adet tarihinden itibaren hesaplıyor. diyorsun ya 31. gün diye 4 hafta 3 gün işte doğru yani :)
Çok güzel olmuş birinizin kızın Doğum gününe birinizin kocanın Doğum gününe, sizin bebişler hepten uğurlu gelcek inşallahKızlar benim bat ya 25 i ya da 26sıydı
25i diyelim hadi
Hesaplamalarda tuhaflıklar var sanki
2mayıs beklenen Doğum diye hesapladı
Kızım da 2 mayıs doğumlu :))))
Şansa bak.istesen tutturamazsın
Amin canım bnde bi bakayım yarın nasıl olck bnm ki de bayramdan sonraya kalır herhaldeİnşallah artar canım, ben bi daha kan vermek istemedim cumartesi gidicez bakalım vajinal ultrasonla görebilir inşallah, kimyasal ya da dış gebelikten çok korkuyorum ama değerim 3,5 kat artmıştı, tarifsiz duygular içerisindeyim kuzum, allahım yüce rabbim sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Şimdi çözdüm olayı tatlımson adet tarihinden itibaren hesaplıyor. diyorsun ya 31. gün diye 4 hafta 3 gün işte doğru yani :)
Aslinda burdayiz ama kirmizilari gorunce biraz afalladik galiba :)Canım bn hep buralardayom ztn ama bzm kızlar pek takılmıyor galiba artık
Hosgeldin amin insallah su deneyi gerceklestirsen ya deney yapalim miAyyy bu burda ne güzel haberler var maşallah umarım bende katılırım hamişlerin arasınaaa