- 17 Haziran 2014
- 1.654
- 3.136
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.641
Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo bat a 4 gün kaldı ve çok ümitliyim gelin test sonuçlarımızı burda paylaşalım inşallah hamis haberini alırız
Hasumran (bat)=9 Ağustos(adet oldu)
Lina dmrkrn (bat)=17 Eylül(adetoldu)
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos(adet oldu)
Yvz13 (bat)=28 Ağustos idi şuan hamiş
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix (bat)=20 Ağustos
Fu2307 (bat)=9 Ağustos idi şuan hamiş
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu (bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş
Katrina (bat)=23 Ağustos idi şuan hamiş
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos idi şuan hamiş
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos idi şuan hamiş
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877 (bat)=5 eylül
Sedoşsedoş92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos
Hakay3201 (bat)=4 Eylül(adetoldu)
Efe2014 (bat)=31 Ağustos
İrmak777 (bat)=15 Ağustos idi şuan hamiş
turko2727 (bat)=2 Eylül
07ebruli (bat)=18 Ağustos
Selma rumuz (bat)=16 Eylül (adet oldu )
bademzi (bat)=21 Ağustos
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos idi şuan hamiş
Naazzli58 (bat)=20 Ağustos idi şuan hamiş
Esmaa_91 (bat)=20 Ağustos
karyaa48 (bat)=25 Ağustos
kartalice41 (bat)=17 Eylül(adet oldu)
Apekmimek (bat)=26 Ağustos
Kirgincicekler (bat)=23 Ağustos idi şuan hamiş
Mrvchn (bat)=24 Ağustos
adimbendesakli (bat)=15 Eylül(adet oldu)
Firefly_88 (bat)=18 Ağustos
KuzumaHasretim (bat)=28 Ağustos
MadamAycan (bat)=31 Ağustos
hvdc (bat)=6 Eylül
Sahra41 (bat)=29 Ağustos
Lara_84 (bat)=25 Ağustos
Busosce (bat)=31 Ağustos
Ucurtma_ avcisi (bat)=28 Ağustos
Mina_1414 (bat)=5 Eylül
tuzcali (bat)=30 Ağustos
Myhsa (bat)=3 Eylül
rabbim tüm batı bekleyenlere
haklarında hayırlı evlat nasip eyle (Amin)
Kızlar bnde kan verdim inşllah iki katı artmıştır dua edin
Amin canım inşallah szde kavuşursunuz inşallah bebişlerinizeCanım güzel ve hayırlı haberlerle dön bize inşallah. Rabbim mutluluğu daim etsin...
O haberler seni motive etsin, ,insanların mutluluğuna ortak ol. Bide o yönden bak. Olmuyorsa umudunu yitirme. Bende 5 aydır deniyorum elbet doğru zamanı vardır.S
elbette bir zamanı var ama işte insan oldun istiyor.hep çevremde hamile haberleri duyuyorum usandım
Canım bende kan pıhtılaşması var. Ne kadar erken ögrenirsem o kadar iyi. Daha once 9 haftalik bebegimi kaybettim.kanda pozitifi gorunce hemen igneye baslamam lazim.tatlım ben regl geçmeden test yapmayı düşünmüyorum. Boş yere para gidiyor o testlere. Ya regl günü ya da gecikirse inşallah ertesi günü direkt kan vermeyi düşünüyorum. Bence sende öyle yap. Erken yapılan testler insanı yanıltabiliyor. Özellikle kanda bi bakıyorsun 5 üstü değer çıkıyor ama regl oluyorlar. Sonu hüsran. Kimyasal yaşanıyor. En azından öyle bişey yaşasam bile öğrenmemiş olurum.
Benimde 3/4 gün ciddi sırt ağrım oldu ama kesildi şu an. Sadece kasıklarım gergin ve göğüslerim sertleşti. Dediğin gibi sapık deseler haklı çıkarlar bende günde 10 kere ayna karşısında bakıyorum. Ay damar mı çıkmış ay büyümüş mü diye :))))))) Ah bu melekler bizi ne hallere soktu. Bi gebe kalıp doğursak da mıncırsam onları :))))
Canim artmistir hic merak etme. Stres yapma bebisine zararKızlar bnde kan verdim inşllah iki katı artmıştır dua edin
Canim üzulme sakin. Önumuzdeki aya insallah olacak.Kızlar benim kan değerim 0.100 çıktı yani hamile değilmişim
Saol canım inşallah bebişin seninledir evet ağrı oluyor bazen çok bazen az bazen ksık ağrısı oluyor bazen de bel ağrısıC Chivas Regal hayirli olsun insallah hayirlisiyla kucaginada alirsin
ben de asilama yaptirdin bugun kan verdim ogleden sonra sonucum cikacak
bir sey sormak istiyorum adet olacakmissin gibi oluyomusun sende ben oyle hissediyorum suan insallah olmam
Son 7 dkCanim artmistir hic merak etme. Stres yapma bebisine zarar
Son 7 dk
Canım benim rahat olSon 7 dk
bende ayni oyleyim ha oldum ha olacam diyorum akintimda var surekli sendede oluyomu canimSaol canım inşallah bebişin seninledir evet ağrı oluyor bazen çok bazen az bazen ksık ağrısı oluyor bazen de bel ağrısı
Kızlar hamileyim kan sonucum 125 çok şaşkınım daha minik yavrucak. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu bu sene oldu bizim çok şükür geldi
hayirli olsun canim allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsinKızlar hamileyim kan sonucum 125 çok şaşkınım daha minik yavrucak. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu bu sene oldu bizim çok şükür geldi
Cnm tebrikler bat gunun ne zamandi senin.Kızlar hamileyim kan sonucum 125 çok şaşkınım daha minik yavrucak. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu bu sene oldu bizim çok şükür geldi
Ay hadi, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)Kızlar hamileyim kan sonucum 125 çok şaşkınım daha minik yavrucak. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu bu sene oldu bizim çok şükür geldi