Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevgili topik sahibi :) beni de listeye ekler misin? Yazdım, mesaj attım ama eklememişsinnnn :)
Bu uğurlu listede bende yer almak istiyorum

S

elbette bir zamanı var ama işte insan oldun istiyor.hep çevremde hamile haberleri duyuyorum usandım
O haberler seni motive etsin, ,insanların mutluluğuna ortak ol. Bide o yönden bak. Olmuyorsa umudunu yitirme. Bende 5 aydır deniyorum elbet doğru zamanı vardır.

Canım bende kan pıhtılaşması var. Ne kadar erken ögrenirsem o kadar iyi. Daha once 9 haftalik bebegimi kaybettim.kanda pozitifi gorunce hemen igneye baslamam lazim.
Bugun acayip belim agrimaya basladi. Kasik agrisi ara ara oluyor. Sanki adet olacak gibiyim. Artik hayirlisi canim

C Chivas Regal hayirli olsun insallah hayirlisiyla kucaginada alirsin
ben de asilama yaptirdin bugun kan verdim ogleden sonra sonucum cikacak
bir sey sormak istiyorum adet olacakmissin gibi oluyomusun sende ben oyle hissediyorum suan insallah olmam

Benimde adet günüm bugün gösteriyor takvim ama son zamanlarda hep 3 -4 gün geçikiyo o yüzden bende bekliyorum test falan yapmıyorum.evde yok gerçi olsa yapardım belki ama negatifleri görmek istemiyorum artık erteleyebildiğim kadar erteliycem sizin güzel haberlerinizi görüp mutlu oluyoruz umarım bizede nasip olur dua edin bol bol lütfen isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim.

Saol canım inşallah bebişin seninledir evet ağrı oluyor bazen çok bazen az bazen ksık ağrısı oluyor bazen de bel ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…