- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 38
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.621
canim resmi once duzenle kismindan kirp test kalsin.sadece kirp buyuk resim yuklemiyor hadiiii hemen ciktiysa vardir yaa cok.sevindimmmm bata kac gun.varrAy yukleyemiyorum ama baya koyu oldu hemen çıktı ağlıyorum yaa nasıl yuklicem.
Canim gozun aydin. Degerin cok guzel cikmis. Saglikla kucagina alirsin insallah.Eki Görüntüle 2037222 çoook şükür darısı tüm isteyenlerin başına şu mübarek günlerde bol bol dua edelim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın iki gün önceki kan tahlil sonucum
Tebrik ederim canim. Hemen kan testi de yaptir. Bata kac gun vardi canim.Kızlar silik çıktı delircem ayyyyyyy..
Bende aynı durumdayım cnm hayali çizgi bile yok hayırlısı hakkımızda belki daha erken ondan çıkmadı kırmızıları görene kadar beklicezBenim bata 3 var negatif çıktı test.silik bile çıkmadı. Sanırım olmadı
Hayırlısı olsun cnm sonucu paylaş bizimle de Rabbim gönlümüze göre versin inşallahgunaydin kizlar kan vermek icin hastaneye gidiyorum lutfen dua edin bana
Hayırlı uğurlu olsun cnm bizede dua et olurmuKızlar silik çıktı delircem ayyyyyyy..
Kızlar silik çıktı delircem ayyyyyyy..
bence keson varrr resmi kirp testin boyu eni boyu gibi kalsin resim.oyle yukleAy kan verdim kızlar 11.30 çıkacak dosya yükle dediğimde hiç birşey olmuyor valla bende hata var galiba. Kanda çıksın inş dua edin lütfen.
Kızlar silik çıktı delircem ayyyyyyy..
Kızlar benim kan değerim 0.100 çıktı yani hamile değilmişim
Kızlar benim kan değerim 0.100 çıktı yani hamile değilmişim
İnşallah artık umudum kalmadıNasip diyelim canım ama adetin gelmedikçe her zaman umut vardır
Beklenadetin gelmezse tekrar kan verirsin
İnş nasip olur sana da hamilelik
Bir degisiklik olmazsa benimde 31 Agustos. 27 sinde test yapmayi dusunuyorum. Dogum gunum. Hediyem olur insallah
Birazda belim agriyor gerci bu ay hic gecmedi. Cokta kendimi dinlemek istemiyorum ama bu gun sapik gibi kirk kere goguslerime baktim
Insallah hamileyizdir
Sen ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?
elbette bir zamanı var ama işte insan oldun istiyor.hep çevremde hamile haberleri duyuyorum usandımDert etme canımmm benim. Hayırlı vakitte hayırlı evlatlarımız olsun inşallah. Her şeyin zamanı var. Doğru zamanı bekliyor demekkiiiiii...
Kızlar bnde kan verdim inşllah iki katı artmıştır dua edin