Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Vay 20 yumurta mı? Doktorunun adını istiyorum. Benimki 3 yumurtaya catlatma ignesi vurmadı. 20 de cesaret yani :)

Kızlar benim sağ kasık ağrım hala geçmedi afedersiniz ama tuvaletimi yaparken falan çok baskı yapıyor kist yada apandistle alakalı değildir umarım yarın kontrol var bugünde ilişki demişti ama çok halsizim

apekmimek ve @seta_90 kızlar siz kan testlerinizi yenileyin bence ikinizde hamilesiniz hayırlısıyla

Ben ne kadar umutsuz olsam da yarını bekleyemedim kan verdim az önce
1saat sonra çıkarmış ama eşimin acil işi çıktı bekleyemedi eve bıraktı beni
Akşama ben alırım dedi

Benimde 7 gun var regle. Iki kasigimda da cok gerginlik var. Bacagimin birlestigi yerden cekiliyor sanki o denli. Uzanirken bacaklarimi uzattigimda rahatsizlik veriyor. Var mi taze hamisler sizde boyle belirtiler?

Bat bugün dünden beri açık renk lekenme oluyo lavaboya gittiğimde. Sürekli sol kasığım ağırıyo sabah ta lekelenme ile bi yane minicik nokta pıhtı geldi kırmızı idi off

Bat bugün dünden beri açık renk lekenme oluyo lavaboya gittiğimde. Sürekli sol kasığım ağırıyo sabah ta lekelenme ile bi yane minicik nokta pıhtı geldi kırmızı idi off
Canım umutlandırmak istemem ama benim de adetten bir gün önce mercimek kadar bi kan gelmişti adet oluyorum sanmıştım hatta, inşallah senin de devam etmez ve bebeğin seninledir

Benimde 7 gun var regle. Iki kasigimda da cok gerginlik var. Bacagimin birlestigi yerden cekiliyor sanki o denli. Uzanirken bacaklarimi uzattigimda rahatsizlik veriyor. Var mi taze hamisler sizde boyle belirtiler?

benim bata 2 gün kala kasık ağrılarım başladı. ama regl belirtisi gibiydi. hala ara ara batmalar oluyor.

canim senindeminadetlerin duzensizdi yumurtalarin gelismiyormuydu bende bu sorun var pkoyun bu ay 10 gun sagon suyu ictim bir bardak birde aslan pencesi civan percemi coban cantasi karisimi otlari 10 gun gunde 1 bardak ictim bata 9 gun var durumu bilmiyorum hayit hic icmedim sallama cay olan ise yararmi yoksa hap gibi olandan mi kullansam gelecek ayda senin tedavisiz gelisti yumurtan ozaman

Canım umutlandırmak istemem ama benim de adetten bir gün önce mercimek kadar bi kan gelmişti adet oluyorum sanmıştım hatta, inşallah senin de devam etmez ve bebeğin seninledir
Bilmiyorum bu ay pek umudum yok böbrek kumu döktüm pek çalışma olmadı hayırlısı allahtan bakalım

Taze hamişler göğüsleriniz ne durumda
Benim göğüslerim de Hale'n bir tık YÖK
Acıma hassasiyet yok
Bunlar olsa biraz umutlanacağım ama yok işte

Canım benim normalde bende bugün olacaktım ama gece kahvemsi kanama vardı şimdi ise yok anlamadım ama bekliyorum inşallah vardır bir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…