- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.381
bende o bile cikmadiHoşgeldın canımm,bende pcoluyum bu ay iğne tedavisi gordum beynimde 9.gün 5,73 10.gün 1,20 12.gün 2.40 ve bugun 14. Gun idrar testi de fotoda gibi cıktı bende cok umıtlenmek istemiyorum ama Rabbim inşallah nasip eder bizlere
İlk 5 dakıkada cızgının yeri hemen bellı oldu ama koyulasmadı hayalet cızgı gıbı vardı 15 dakıka sonra bayagı koyulaştı canım,inşallahh canım benimama silik cizgin baya belli sonradan mi cik ilk.5 dakkadami icimden hamilesin diye geciyor insallah oyledir canim
Inşallah canım benim,gec Döllenme olabılır senindebende o bile cikmadiinsallah olur bizimde
Ayy inşallah canım benimcok istiyoruz Rabbim herkese nasıp etsin inşallah,sende mi tedavı goruceksınbak gor hamilesin sennn okadar yumurta gelismesi zaten.ihtimali cok yükseltmiş:)
Cnm benimde 182 cikti.bat 20 agustostu 2 gun sonra kan tahlili vermistim.Bat 26 temmuz beta hcg 166.8. Daha cok minik :)
Belki hamilesndrr canm.Kızlar merhaba dün gece kahvemsi kanama vardı şimdi ise yok anlamadım hic bir şey
Yerlesme kanamasidir o cnm.Kızlar merhaba dün gece kahvemsi kanama vardı şimdi ise yok anlamadım hic bir şey
ben martta igneli tedavi oldum pregon du sanirim 2 kis oldu hamile kalamadim o ay sonra kis erittik dogum kontrol hapiyla diger ay devlete gittim klomen deneyeyim duye 2 ay klomen kullandim gecen ayda catlama ignesi oldum yumurtalar buyudu catladi ama tutmadi bu ay doktor ilacsiz bakalom sana dedi 14. gunu 12mm di sonrada gitmedim sonradan buyumus olabilir veya tuplerde yumurta olabilir.defi doktor ama benim umudum yok bir ay daha ara verip direk.ignelere yeniden baslamayi dusunuyorum bu ay sogan suyu falan istim.bati bekliyorum 9 gun kaldi bende.durum bu canim benim.ilk cocugumda tedaviyle oldu o ignelerleAyy inşallah canım benimcok istiyoruz Rabbim herkese nasıp etsin inşallah,sende mi tedavı goruceksın
Tatlım çok fazla yumurtan gelişmiş yarısı tutsa ne yapacaksın ay ben anlamadım doktor nasıl bu kadar yumurtaya kadar bekletti seni tatlım inş iyi haberler alırsın.Ayy inşallah canım benimcok istiyoruz Rabbim herkese nasıp etsin inşallah,sende mi tedavı goruceksın
ben martta igneli tedavi oldum pregon du sanirim 2 kis oldu hamile kalamadim o ay sonra kis erittik dogum kontrol hapiyla diger ay devlete gittim klomen deneyeyim duye 2 ay klomen kullandim gecen ayda catlama ignesi oldum yumurtalar buyudu catladi ama tutmadi bu ay doktor ilacsiz bakalom sana dedi 14. gunu 12mm di sonrada gitmedim sonradan buyumus olabilir veya tuplerde yumurta olabilir.defi doktor ama benim umudum yok bir ay daha ara verip direk.ignelere yeniden baslamayi dusunuyorum bu ay sogan suyu falan istim.bati bekliyorum 9 gun kaldi bende.durum bu canim benim.ilk cocugumda tedaviyle oldu o ignelerle[/QUOTE
Inşallah olur canım ama bak ne güzel Allah bağışlasın bir evladın varmıs sen ilk çocuğunda ne zaman kaçıncı gunu ogrendın ve belirtılerın neydi benım korkum çatlatma ıgnesınden sonra hiç yumurta akı gibi bir akıntı gelmedi o akıntı yumurta gelıstırıcıyı kullanırken geldi doktorum her çatlayan yumurtada o akıntı olmaz fılan dedi ama ben korkuyorum ıste ya çatlamadıysa dıye
Inşallah canım benim yani ÇOĞU çatlamamış zaten sonra ki ultrasyon muyanesınde duruyorlardı ama işte inşallah bir tanesi çatlayıp tutmusturTatlım çok fazla yumurtan gelişmiş yarısı tutsa ne yapacaksın ay ben anlamadım doktor nasıl bu kadar yumurtaya kadar bekletti seni tatlım inş iyi haberler alırsın.
Test yap canım doktor Çatladı filan dediyse mutlaka cıkar sonucTüm hamisleri tebrik ediyorum Maşallah hepinize. Darısı bizlere inş. Benim de 12. gün bugün dokturun yumurta catladi dediği günden. Ben hiç ilaç kullanmadım kızlar test yapsam mı silikte olsa çıkar mı acaba. Normalde 34 günde olurdum ama kürler denedim sanirim ondan yumurtam 13.gun 17 mm di doktor 17.gün baktı çatlamış dedi ve progesteron 0.84 den 5.47 ye çıkmıştı, o arada sabaha karşı ilişki önermişti zaten. Ay göğüs uçlarımdaki ağrıdan duramıyorum yanıyor birde bu sabah kahvaltısında yumurta koktu mutfaktan çıktım. Belirti mı arıyorum ki?
Ay baktı cnm ben de gördüm yumurtayı dört gün sonra yok olmuştu progesteron da artınca çatlamış demekmiş oyle demişti. Ovulasyon takip ediyordum ama doktor bakınca erken gelişmiş olduğunu anladık yoksa altı gün daha var sanıyordum ben. Ay bugün bir test yapayım yarın da gidip kan vereyim ben.Test yap canım doktor Çatladı filan dediyse mutlaka cıkar sonuc
Cnmmmmm hayırlı olsun darısı başımıza inşallah:)Arkadaslar hamileyimm :))) Allah isteyen herkese nasip etsin. Bekletmesin insallah. Soktayim hala :)
Bilmiyorum canım yaaa inşallah bu yerleşme kanaması ne kadar sürüyor kiYerlesme kanamasidir o cnm.
Belki hamilesndrr canm.
canimm hangi kurleri yaptin bu ay hem gugus ucu agrisi hamile kalanlarda cok duydum insallah tutmustur bir test yapsana canim ya nasil duruyorsun ben.olsam.yapardim 12. gunu belki silik cikarTüm hamisleri tebrik ediyorum Maşallah hepinize. Darısı bizlere inş. Benim de 12. gün bugün dokturun yumurta catladi dediği günden. Ben hiç ilaç kullanmadım kızlar test yapsam mı silikte olsa çıkar mı acaba. Normalde 34 günde olurdum ama kürler denedim sanirim ondan yumurtam 13.gun 17 mm di doktor 17.gün baktı çatlamış dedi ve progesteron 0.84 den 5.47 ye çıkmıştı, o arada sabaha karşı ilişki önermişti zaten. Ay göğüs uçlarımdaki ağrıdan duramıyorum yanıyor birde bu sabah kahvaltısında yumurta koktu mutfaktan çıktım. Belirti mı arıyorum ki?