- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.441
Cnm evet çok duzensizlesti evlendikten sonra kilo aldım beş altı kilo doktor da ver dedi, pko dedi hatta başka doktor diğeri yok öyle birşey dedi. O çayda hayit, civan percemi, çoban çantası, aslan pençesi, rezene, adaçayı falan var hepsinden çok az günlük içimde faydası olur hormonlarda diye düşündüm ben. Hayıt ekstrakti ya da hapı daha kolay olur senin icin. Ben bu çayı burada okumuştum ondan aldım. Evet cnm geçen ay 34 günde oldum en azından oldum iki ayı bulmadı. bu ayda işte 15.gün falan catladi yumurtam yani 29 güne düştü regl dönemi muhteşem.canim senindeminadetlerin duzensizdi yumurtalarin gelismiyormuydu bende bu sorun var pkoyun bu ay 10 gun sagon suyu ictim bir bardak birde aslan pencesi civan percemi coban cantasi karisimi otlari 10 gun gunde 1 bardak ictim bata 9 gun var durumu bilmiyorum hayit hic icmedim sallama cay olan ise yararmi yoksa hap gibi olandan mi kullansam gelecek ayda senin tedavisiz gelisti yumurtan ozaman
İnşallah canımCanım benim normalde bende bugün olacaktım ama gece kahvemsi kanama vardı şimdi ise yok anlamadım ama bekliyorum inşallah vardır bir şeyler
Hayırlı olsun diyebiliriz sanırımKızlar 3 gün önce hcg 2,2idi
Bugün 38,8 çıkmış
Adetime 2 gün var
Artık umutlansam mı
umutlan bence :) inşallah artarak devam eder ve hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğiniKızlar 3 gün önce hcg 2,2idi
Bugün 38,8 çıkmış
Adetime 2 gün var
Artık umutlansam mı
Maşallah maşallah hamilesin.Kızlar 3 gün önce hcg 2,2idi
Bugün 38,8 çıkmış
Adetime 2 gün var
Artık umutlansam mı
Hadi inş sağol canmumutlan bence :) inşallah artarak devam eder ve hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini
Sağol canım teşekkür ederimMaşallah maşallah hamilesin.
Süper canım maşallah, eee hadi hayırlı olsun :)Kızlar 3 gün önce hcg 2,2idi
Bugün 38,8 çıkmış
Adetime 2 gün var
Artık umutlansam mı
super canim yaa bende bu ay basladim hayit hic icmedim ama sanirim sende yumurtaya guzel etkisi olmus birde o otlarim.karisimi car sallama caymisydi nasil bir kutusu var ben ayri ayri aldim birer tutam atio demleyim iciyordum zehir gibiydi tadida iste bakalim.ben kac gunde adet olacam meraktayim sabahlari ac karninada sogan suyu ictim ama bende akinti falan olmadiCnm evet çok duzensizlesti evlendikten sonra kilo aldım beş altı kilo doktor da ver dedi, pko dedi hatta başka doktor diğeri yok öyle birşey dedi. O çayda hayit, civan percemi, çoban çantası, aslan pençesi, rezene, adaçayı falan var hepsinden çok az günlük içimde faydası olur hormonlarda diye düşündüm ben. Hayıt ekstrakti ya da hapı daha kolay olur senin icin. Ben bu çayı burada okumuştum ondan aldım. Evet cnm geçen ay 34 günde oldum en azından oldum iki ayı bulmadı. bu ayda işte 15.gün falan catladi yumurtam yani 29 güne düştü regl dönemi muhteşem.
canim gozun aydinnnnnnnn hamilesin senin tahlilinde silik cikmisti bata kac gun once yaomistin o.testiKızlar 3 gün önce hcg 2,2idi
Bugün 38,8 çıkmış
Adetime 2 gün var
Artık umutlansam mı
Canm hadi gzün aydın bncede artık umutlnmalısınKızlar 3 gün önce hcg 2,2idi
Bugün 38,8 çıkmış
Adetime 2 gün var
Artık umutlansam mı
Canim hamilesin daha ne olsunKızlar 3 gün önce hcg 2,2idi
Bugün 38,8 çıkmış
Adetime 2 gün var
Artık umutlansam mı
malesef canım kırmızıları gördüm o akşamTamam işte eğer hamileysen riske atma derim
Gördüğün akıntı basit bir şey de olabilir ama ya değilse!!
Belki de adet olacaksın ama aklında acaba sorusu olacak yine
Git sorularına cevap bul rahatla
İnş güzel haber alırsın
Teşekkürler canımevet bhcg net sayısal sonuc yazmamıslar 10 bınden buyuk bu da demek oluyor ki keseyi ve bebegını nokta gıbı greceksın tebrikler canım hayırlı ugurlu olsun
Canim benimde 7 gun kaldi. Ayni belirtilerimiz var. Bi de benim goguslerim agriyor..Benimde 7 gun var regle. Iki kasigimda da cok gerginlik var. Bacagimin birlestigi yerden cekiliyor sanki o denli. Uzanirken bacaklarimi uzattigimda rahatsizlik veriyor. Var mi taze hamisler sizde boyle belirtiler?
Bebisim uzulmek yok. Benimde bu ay olmazsa tekrardsn doktora gidecegim. Son 7 gun bakalim. Hayirlisi hakkimizda...Benim kırmızılar geldi kızlarbu ay memlekete gidiyorum dönünce doktora gidicem artık bu ay da nasip değilmiş
Tatlim her gun aktif olalim da. Birlikte bekleyelim ☺ bat 31 agustos. Insallah gelmez de cifte bayram yasariz canim. Nasil istiyorum bir bilsennnn ☺baska belirtin var mi?Canim benimde 7 gun kaldi. Ayni belirtilerimiz var. Bi de benim goguslerim agriyor..
Ikimiz icinde hayirlisi olsun bakalim
gözünn ayydınn umutlanmak mı ben olsam havalarda ucardım cnaımKızlar 3 gün önce hcg 2,2idi
Bugün 38,8 çıkmış
Adetime 2 gün var
Artık umutlansam mı