Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm evet çok duzensizlesti evlendikten sonra kilo aldım beş altı kilo doktor da ver dedi, pko dedi hatta başka doktor diğeri yok öyle birşey dedi. O çayda hayit, civan percemi, çoban çantası, aslan pençesi, rezene, adaçayı falan var hepsinden çok az günlük içimde faydası olur hormonlarda diye düşündüm ben. Hayıt ekstrakti ya da hapı daha kolay olur senin icin. Ben bu çayı burada okumuştum ondan aldım. Evet cnm geçen ay 34 günde oldum en azından oldum iki ayı bulmadı. bu ayda işte 15.gün falan catladi yumurtam yani 29 güne düştü regl dönemi muhteşem.

super canim yaa bende bu ay basladim hayit hic icmedim ama sanirim sende yumurtaya guzel etkisi olmus birde o otlarim.karisimi car sallama caymisydi nasil bir kutusu var ben ayri ayri aldim birer tutam atio demleyim iciyordum zehir gibiydi tadida iste bakalim.ben kac gunde adet olacam meraktayim sabahlari ac karninada sogan suyu ictim ama bende akinti falan olmadi

malesef canım kırmızıları gördüm o akşam inşallah umudum bu aydan

Benim kırmızılar geldi kızlar bu ay memlekete gidiyorum dönünce doktora gidicem artık bu ay da nasip değilmiş

Benimde 7 gun var regle. Iki kasigimda da cok gerginlik var. Bacagimin birlestigi yerden cekiliyor sanki o denli. Uzanirken bacaklarimi uzattigimda rahatsizlik veriyor. Var mi taze hamisler sizde boyle belirtiler?
Canim benimde 7 gun kaldi. Ayni belirtilerimiz var. Bi de benim goguslerim agriyor..
Ikimiz icinde hayirlisi olsun bakalim

Canim benimde 7 gun kaldi. Ayni belirtilerimiz var. Bi de benim goguslerim agriyor..
Ikimiz icinde hayirlisi olsun bakalim
Tatlim her gun aktif olalim da. Birlikte bekleyelim ☺ bat 31 agustos. Insallah gelmez de cifte bayram yasariz canim. Nasil istiyorum bir bilsennnn ☺baska belirtin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…