- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.461
Bir degisiklik olmazsa benimde 31 Agustos. 27 sinde test yapmayi dusunuyorum. Dogum gunum. Hediyem olur insallahTatlim her gun aktif olalim da. Birlikte bekleyelim ☺ bat 31 agustos. Insallah gelmez de cifte bayram yasariz canim. Nasil istiyorum bir bilsennnn ☺baska belirtin var mi?
ben çizgi görüyorum :) kaç gün var bataKızlarr sizce bir şey var mıdır
Var canm tebriklerKızlarr sizce bir şey var mıdır
Canim cift cizgi goruyorumKızlarr sizce bir şey var mıdır
benım hesabıma göre 5 gün var ay inşallah vardır yaben çizgi görüyorum :) kaç gün var bata
ayy kuzum sağolda kanda çıkmadan inanamam kiiiVar canm tebrikler
teşekkür ederim umarım kanda cıkarCanim cift cizgi goruyorumtebrik ederim
ooo 5 gün varsa süper o zaman :) 5gune kadar HCG artar daha da belirginleşir, hayırlı olsun şimdiden darısı biz bekleyenlerebenım hesabıma göre 5 gün var ay inşallah vardır ya
Cikacak insallah canimteşekkür ederim umarım kanda cıkar
amin aminn çok aminnooo 5 gün varsa süper o zaman :) 5gune kadar HCG artar daha da belirginleşir, hayırlı olsun şimdiden darısı biz bekleyenlere
Amin inşallahBebisim uzulmek yok. Benimde bu ay olmazsa tekrardsn doktora gidecegim. Son 7 gun bakalim. Hayirlisi hakkimizda...
Canm çıkıcak inşallah yarın ver hmen kanayy kuzum sağolda kanda çıkmadan inanamam kiii
Sağol canım inş düzenli şekilde katlanır değerimgözünn ayydınn umutlanmak mı ben olsam havalarda ucardım cnaım
Eveeett bn demiştimC Chivas Regal canim sen mi demistin ayin 20 sinden sonra nufus patlamasi olacak diye
Cikacak insallah canim
Canim hamilesin daha ne olsungozun aydin
Canm hadi gzün aydın bncede artık umutlnmalısın
Süper canım maşallah, eee hadi hayırlı olsun :)
Eveeett bn demiştimsıra szde kızlar ha gayret