- 16 Ağustos 2017
- 466
- 283
- 32
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.401
Yaaa kızlar bu aralar çok ağlıyorum eşim bir şey dese bahane arayıp durduk yere ağlıyorum bugünde öyle anneme geldim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnmmmmm hayırlı olsun darısı başımıza inşallah:)
O zaman mutlaka testi yap canım hayırlı haberler ver inşallahAy baktı cnm ben de gördüm yumurtayı dört gün sonra yok olmuştu progesteron da artınca çatlamış demekmiş oyle demişti. Ovulasyon takip ediyordum ama doktor bakınca erken gelişmiş olduğunu anladık yoksa altı gün daha var sanıyordum ben. Ay bugün bir test yapayım yarın da gidip kan vereyim ben.
Cnm on gün soğan kürü yaptım gastritim var diye tok yaptım aşırı beyaz akıntim oldu. Yine testere dişli aslan pençesi yaptım. Karışık hayıt çayı içtim günde bir iki normal poşet çay o. Hayıt ekstrakti hapım da bu ay bitti iki ay içtim onu da. Herşey normale döndü ve ben iki ayda bir regl olmaya başlamıştım son sekiz aydır. Çok faydasını gördüm bu kürlerin. Birde doğal nar suyu içtim on gün çünkü rahim duvarın ince dedi doktor o da beş gün sonra ideal olmuştu.canimm hangi kurleri yaptin bu ay hem gugus ucu agrisi hamile kalanlarda cok duydum insallah tutmustur bir test yapsana canim ya nasil duruyorsun ben.olsam.yapardim 12. gunu belki silik cikar
Ay bende öyleyim cnm, TV de falan birşey görsem tutamıyorum kendimi.. ay geçen minik kedi arabamıza girdi zor çıkardılar baya ağladım kedi için eve bile aldım ben bakcam diye ama sonra gebelik varsa tehlikeli diye bıraktım hayvanı. Hormonlarimiz çok fena.Yaaa kızlar bu aralar çok ağlıyorum eşim bir şey dese bahane arayıp durduk yere ağlıyorum bugünde öyle anneme geldim şimdi
Yaklaşık 2-3 gün sürüyormuş canım Yerleşme kanamasıBilmiyorum canım yaaa inşallah bu yerleşme kanaması ne kadar sürüyor ki
Ayyy inşallah canım yaaaa
Maşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahBat 26 temmuz beta hcg 166.8. Daha cok minik :)
Seni tebrik etmiş miydim kuzum :) sağlıkla kucağına al inşallahCnm benimde 182 cikti.bat 20 agustostu 2 gun sonra kan tahlili vermistim.
Yihuuuuuuuuu... belliydi Zaten yaaa.. hadi hayırlı olsun canım, sağlıkla alın kucağınızaArkadaslar hamileyimm :))) Allah isteyen herkese nasip etsin. Bekletmesin insallah. Soktayim hala :)
Git ver kuzum kanını, 13. Gün. Çıktı benimki hadi inşallah senin de güzel haberlerini alalımAyy canım inşallah,sende Hayırlısı ile al kucağına Bebeğini,benım bugun iğnenin 14. Günü
Al işte geçen hafta ben o kadar çok şeye ağlıyordum ki, inşallah sen de hamilesindir ve hayırlı haberi bir an önce alırsın canımKızlar dün kahvemsi kanama vardı şimdi ise yok anlamadım hic bu aralar çok ağlıyorum eşim bir şey dediği zaman aliniyorum ağlıyorum duygusalim
Inşallah canım benım vericem kanımı iste 12. Gün 2.40 olunca moralım bozulmuştu benimGit ver kuzum kanını, 13. Gün. Çıktı benimki hadi inşallah senin de güzel haberlerini alalım
Yihuuuuuuuuu... belliydi Zaten yaaa.. hadi hayırlı olsun canım, sağlıkla alın kucağınıza
Maşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Tesekkur ederim cnm benim.hepimiz saglikla alalim insallah.Seni tebrik etmiş miydim kuzum :) sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah kuzun allahıb izniyle, ay yıl gün Arasına - koy sayıların canım, mesela ayın beşiyse 05-05-2017 gibi yaz, başına 0 koy yaniteşekkürler canım, seni de tebrik ederim. inşallah sorunsuz, güzel hamilelikler geçiririz. bu arada hamilelik takvimini nasıl ekledin? ben bebeğin doğacağı muhtemel tarihi - koyarak giriyorum ama hata veriyor
İnşallah kuzun allahıb izniyle, ay yıl gün Arasına - koy sayıların canım, mesela ayın beşiyse 05-05-2017 gibi yaz, başına 0 koy yani