Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman mutlaka testi yap canım hayırlı haberler ver inşallah

canimm hangi kurleri yaptin bu ay hem gugus ucu agrisi hamile kalanlarda cok duydum insallah tutmustur bir test yapsana canim ya nasil duruyorsun ben.olsam.yapardim 12. gunu belki silik cikar
Cnm on gün soğan kürü yaptım gastritim var diye tok yaptım aşırı beyaz akıntim oldu. Yine testere dişli aslan pençesi yaptım. Karışık hayıt çayı içtim günde bir iki normal poşet çay o. Hayıt ekstrakti hapım da bu ay bitti iki ay içtim onu da. Herşey normale döndü ve ben iki ayda bir regl olmaya başlamıştım son sekiz aydır. Çok faydasını gördüm bu kürlerin. Birde doğal nar suyu içtim on gün çünkü rahim duvarın ince dedi doktor o da beş gün sonra ideal olmuştu.

Son düzenleme:
Yaaa kızlar bu aralar çok ağlıyorum eşim bir şey dese bahane arayıp durduk yere ağlıyorum bugünde öyle anneme geldim şimdi
Ay bende öyleyim cnm, TV de falan birşey görsem tutamıyorum kendimi.. ay geçen minik kedi arabamıza girdi zor çıkardılar baya ağladım kedi için eve bile aldım ben bakcam diye ama sonra gebelik varsa tehlikeli diye bıraktım hayvanı. Hormonlarimiz çok fena.

Kızlar dün kahvemsi kanama vardı şimdi ise yok anlamadım hic bu aralar çok ağlıyorum eşim bir şey dediği zaman aliniyorum ağlıyorum duygusalim

Kızlar dün kahvemsi kanama vardı şimdi ise yok anlamadım hic bu aralar çok ağlıyorum eşim bir şey dediği zaman aliniyorum ağlıyorum duygusalim
Al işte geçen hafta ben o kadar çok şeye ağlıyordum ki, inşallah sen de hamilesindir ve hayırlı haberi bir an önce alırsın canım

teşekkürler canım, seni de tebrik ederim. inşallah sorunsuz, güzel hamilelikler geçiririz. bu arada hamilelik takvimini nasıl ekledin? ben bebeğin doğacağı muhtemel tarihi - koyarak giriyorum ama hata veriyor
İnşallah kuzun allahıb izniyle, ay yıl gün Arasına - koy sayıların canım, mesela ayın beşiyse 05-05-2017 gibi yaz, başına 0 koy yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…