- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 38
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.361
canim bence hamilesin hangi igneleri kullandin kac mm olmuştu yumurtalar bende igne tedavsii dusunuyorum ama bence hamilesin canim yaa insallahHoşgeldın canımm,bende pcoluyum bu ay iğne tedavisi gordum beynimde 9.gün 5,73 10.gün 1,20 12.gün 2.40 ve bugun 14. Gun idrar testi de fotoda gibi cıktı bende cok umıtlenmek istemiyorum ama Rabbim inşallah nasip eder bizlere
ayy canim yaa masallah hadi gozun aydinnEki Görüntüle 2037155
Kızlar kan testi yaptırdım acildehamileyim
Ama kaç haftalık 6 hesapladım ama
Hastanedeyim öğle arası şimdi kadın Doğuma randevu alıcam
Bende anlamadım ki 10000 den büyük mü diyor ne diyor anlamadım yaCnm bhcg degerin kac yani okuyamadim.
Eki Görüntüle 2037155
Kızlar kan testi yaptırdım acildehamileyim
Ama kaç haftalık 6 hesapladım ama
Hastanedeyim öğle arası şimdi kadın Doğuma randevu alıcam
10000 den fazla gosteriyor canim degerin10000 galiba
İnşallah canım ya umarım görürüm çok teşekkürlerCanim galiba keseyi bile gorursun bu degerle. Guzel haberlerini bekliyorum.
Arkadaslar hamileyimm :))) Allah isteyen herkese nasip etsin. Bekletmesin insallah. Soktayim hala :)
Amin canım darısı isteyen herkesin başınaTebrikler ne güzel bir haber
Darısı bizlerin başına inş
Canım gözün aydın çok sevindim bu duygu anlatılmaz bişey umarım sıra bizlerede gelirrİnşallah canım ya umarım görürüm çok teşekkürler
Ben merıonal iğnesi vuruldum sonra her iki overde 10 ar tane 18 ıle 20 mm Arasında degısen toplam 20 tane yumurtam olmus sonra doktor çatlama iğnesi ve 36 saat sonra ilişki dedı işte bugun 14. Gunu iğnenin 9.günü 5,73 dü 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 bugun 14. Günü idrar testi boyle cıktı canım,bir umut iste benim,inşallah hamıleyimdir isteyen herkese Rabbim nasıp etsin inşallahcanim bence hamilesin hangi igneleri kullandin kac mm olmuştu yumurtalar bende igne tedavsii dusunuyorum ama bence hamilesin canim yaa insallah
Ben merıonal iğnesi vuruldum sonra her iki overde 10 ar tane 18 ıle 20 mm Arasında degısen toplam 20 tane yumurtam olmus sonra doktor çatlama iğnesi ve 36 saat sonra ilişki dedı işte bugun 14. Gunu iğnenin 9.günü 5,73 dü 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 bugun 14. Günü idrar testi boyle cıktı canım,bir umut iste benim,inşallah hamıleyimdir isteyen herkese Rabbim nasıp etsin inşallah
Inşallah canım,aminniçini ferah tut canım. Rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versi hepimize.
Tebrikler canım
Bugün ki 2.güzel haber
aaaa ilk defa 20 yumurta oluştuğunu duydum okadar yumurta nasil büyür ki bence kesin hamilesinnnnnBen merıonal iğnesi vuruldum sonra her iki overde 10 ar tane 18 ıle 20 mm Arasında degısen toplam 20 tane yumurtam olmus sonra doktor çatlama iğnesi ve 36 saat sonra ilişki dedı işte bugun 14. Gunu iğnenin 9.günü 5,73 dü 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 bugun 14. Günü idrar testi boyle cıktı canım,bir umut iste benim,inşallah hamıleyimdir isteyen herkese Rabbim nasıp etsin inşallah
Cnm tebrikler.bat ne zamandi ve degerini yazarsan seviniriz.
Sonra ki kontrollerde bazı yumurtalar duruyordu canım hepsi çatlamamıştı ben cok fazla umutlanmak istemiyorum ama inşallah hamıleyimdiraaaa ilk defa 20 yumurta oluştuğunu duydum okadar yumurta nasil büyür ki bence kesin hamilesinnnnn
ama silik cizgin baya belli sonradan mi cik ilk.5 dakkadami icimden hamilesin diye geciyor insallah oyledir canimSonra ki kontrollerde bazı yumurtalar duruyordu canım hepsi çatlamamıştı ben cok fazla umutlanmak istemiyorum ama inşallah hamıleyimdir
Canım tebrik ederim kucağına da almak basip olsun inşallhArkadaslar hamileyimm :))) Allah isteyen herkese nasip etsin. Bekletmesin insallah. Soktayim hala :)
evet bhcg net sayısal sonuc yazmamıslar 10 bınden buyuk bu da demek oluyor ki keseyi ve bebegını nokta gıbı greceksın tebrikler canım hayırlı ugurlu olsunBende anlamadım ki 10000 den büyük mü diyor ne diyor anlamadım yaÖğleden sonraya kaldım kadın Doğuma gidicem ultrasondan gözükür mü acaba