Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldın canımm,bende pcoluyum bu ay iğne tedavisi gordum beynimde 9.gün 5,73 10.gün 1,20 12.gün 2.40 ve bugun 14. Gun idrar testi de fotoda gibi cıktı bende cok umıtlenmek istemiyorum ama Rabbim inşallah nasip eder bizlere
canim bence hamilesin hangi igneleri kullandin kac mm olmuştu yumurtalar bende igne tedavsii dusunuyorum ama bence hamilesin canim yaa insallah

canim bence hamilesin hangi igneleri kullandin kac mm olmuştu yumurtalar bende igne tedavsii dusunuyorum ama bence hamilesin canim yaa insallah
Ben merıonal iğnesi vuruldum sonra her iki overde 10 ar tane 18 ıle 20 mm Arasında degısen toplam 20 tane yumurtam olmus sonra doktor çatlama iğnesi ve 36 saat sonra ilişki dedı işte bugun 14. Gunu iğnenin 9.günü 5,73 dü 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 bugun 14. Günü idrar testi boyle cıktı canım,bir umut iste benim,inşallah hamıleyimdir isteyen herkese Rabbim nasıp etsin inşallah

Ben merıonal iğnesi vuruldum sonra her iki overde 10 ar tane 18 ıle 20 mm Arasında degısen toplam 20 tane yumurtam olmus sonra doktor çatlama iğnesi ve 36 saat sonra ilişki dedı işte bugun 14. Gunu iğnenin 9.günü 5,73 dü 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 bugun 14. Günü idrar testi boyle cıktı canım,bir umut iste benim,inşallah hamıleyimdir isteyen herkese Rabbim nasıp etsin inşallah

içini ferah tut canım. Rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versi hepimize.

aaaa ilk defa 20 yumurta oluştuğunu duydum okadar yumurta nasil büyür ki bence kesin hamilesinnnnn

Bende anlamadım ki 10000 den büyük mü diyor ne diyor anlamadım ya‍♀️ Öğleden sonraya kaldım kadın Doğuma gidicem ultrasondan gözükür mü acaba
evet bhcg net sayısal sonuc yazmamıslar 10 bınden buyuk bu da demek oluyor ki keseyi ve bebegını nokta gıbı greceksın tebrikler canım hayırlı ugurlu olsun

X