-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
İnşallah pozitifi görürsün cnm2 saat sonranamaz kıldım az önce çok dua ettim inşallah vardır 1 sene oldu bnmde evlenelim pazar günü
Iuuuf iki saat bze ble geçmez şimdi umarım iyi haberler alırsın da bzde neşeleniriz2 saat sonranamaz kıldım az önce çok dua ettim inşallah vardır 1 sene oldu bnmde evlenelim pazar günü
İnşallah çok teşekkür ederim allah razı olsunIuuuf iki saat bze ble geçmez şimdi umarım iyi haberler alırsın da bzde neşeleniriz
İnşallah cnm inşallahİnşallah pozitifi görürsün cnm
Daha çıkmadı mi yaaİnşallah cnm inşallah
İki aydr folik asit içiyrum bu ay soğn kürü yapıyorum son dört gnm kaldı kocişe de keçiboynuzu kürüBu ay hayıt ekstratına ve folik Asite başladım ben bakalım bir faydası olacak mı
Soğan kürü önümüzdeki ay ki planımİki aydr folik asit içiyrum bu ay soğn kürü yapıyorum son dört gnm kaldı kocişe de keçiboynuzu kürübu ay gelicek oo bebişşş
Aseton gebeliğin yeni sanırım tazedir şimdi senin bilgiler var mı önerin tavsiyenDaha çıkmadı mi yaa
Vaovv hberler süper bu arada önümüzdeki aya olan yokk gelcek bu ay bebişler gerek kalmicak inşallahSoğan kürü önümüzdeki ay ki planım
Benim bir arkadasımın eşi basur için keçiboynuzu kürü yapıyordu hiç hesapta yokken ikiz bebişleri oldu
Cnm ben hayıt otu hapi yla soğan Kuru yaptım bide yumurtlama günlerini boş gecirmedim hepsi buuAseton gebeliğin yeni sanırım tazedir şimdi senin bilgiler var mı önerin tavsiyen
İşte bir soğan mucizesi dahaCnm ben hayıt otu hapi yla soğan Kuru yaptım bide yumurtlama günlerini boş gecirmedim hepsi buu
Sarı akıntı vardı benim içtiğim zamanlar ama ben pko olduğum için kist niyetine icmistim açıkçası çok faydaliİşte bir soğan mucizesi dahasoğandan befret eden ben lıkır lıkır içiyorum kaldı son dört gnüm kürde ama akıntı falan yok iltihap ya da kis yok dye düşünüyorum sende bi değişim varmıydı pki
Evet hatrladım söylemiştin sen 2. Ayında gebe kalmıştın Allah'ım bizede nasip etcek inşallah bu ay içimde böyle değişik bişey var olucak gbi hissediyorum kürlerden kaynaklı da olabilirSarı akıntı vardı benim içtiğim zamanlar ama ben pko olduğum için kist niyetine icmistim açıkçası çok faydali
İnşallah cnmEvet hatrladım söylemiştin sen 2. Ayında gebe kalmıştın Allah'ım bizede nasip etcek inşallah bu ay içimde böyle değişik bişey var olucak gbi hissediyorum kürlerden kaynaklı da olabilir
Agustos ayı bereketli gelecek inşallahMerhaba, ben de bu ay bekleyenlerdenim bat 21 agustos Allah yardimcimiz olsu..
Hoşgeldin canım maşallah batları yakın olanlar toplandık sen ne kadar süredir çocuk istiyosunMerhaba, ben de bu ay bekleyenlerdenim bat 21 agustos Allah yardimcimiz olsu..