Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki aydr folik asit içiyrum bu ay soğn kürü yapıyorum son dört gnm kaldı kocişe de keçiboynuzu kürü bu ay gelicek oo bebişşş
Soğan kürü önümüzdeki ay ki planım

Benim bir arkadasımın eşi basur için keçiboynuzu kürü yapıyordu hiç hesapta yokken ikiz bebişleri oldu

Soğan kürü önümüzdeki ay ki planım

Benim bir arkadasımın eşi basur için keçiboynuzu kürü yapıyordu hiç hesapta yokken ikiz bebişleri oldu
Vaovv hberler süper bu arada önümüzdeki aya olan yokk gelcek bu ay bebişler gerek kalmicak inşallah

Cnm ben hayıt otu hapi yla soğan Kuru yaptım bide yumurtlama günlerini boş gecirmedim hepsi buu
İşte bir soğan mucizesi dahasoğandan befret eden ben lıkır lıkır içiyorum kaldı son dört gnüm kürde ama akıntı falan yok iltihap ya da kis yok dye düşünüyorum sende bi değişim varmıydı pki

Sarı akıntı vardı benim içtiğim zamanlar ama ben pko olduğum için kist niyetine icmistim açıkçası çok faydali

Soğan kürünü ben iki yıl önce yapmıştım pko için cidden çok faydalı kürüm bittiğinde çok feci bir sancı oldu bende iki gün sonra Dr gittiğimde kistimin patladığını söyledi ve vucut kendi kendine atacagını söylemişti

Sarı akıntı vardı benim içtiğim zamanlar ama ben pko olduğum için kist niyetine icmistim açıkçası çok faydali
Evet hatrladım söylemiştin sen 2. Ayında gebe kalmıştın Allah'ım bizede nasip etcek inşallah bu ay içimde böyle değişik bişey var olucak gbi hissediyorum kürlerden kaynaklı da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…