- 22 Kasım 2016
- 41
- 30
- 42
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Olucak inşallahYaklasik 6 aydir korunmuyoruz ama hep bir problem yasadik yumurtlama gunlerinde. Enfeksiyonlar, ailevi durumlar, is stresi, ufak atismalar derken bu ay tam anlamiyla denemeye calisiyoruz. Ovu testi de yapmadim artik yine bosa gitmesin diye bakalim Ins bereketli olur
Benimde 3. AyNe kadardır deniyosunuz benim daha yeni 1 yıl oldu
Evet aslında liste yapalım canım nasıl yapcaz pekiAgustos batlara liste yapsak keşke birbirimizi bekleye bekleye zaman gecer
sonuç 0,100 yani bebek yok dua eden herkesten Allah razı olsunOnur_hira_ela sonucun çıktı mı canm çıkınca unutma bzi de bekliyoruz haberini
AminBat 1 gun geçti hala bi umut var var galiba ama iki gündür ağrım oluyor günde iki sefer yarım saat sürüyor adet ol cam sanıyorum şimdi hiç bisey yokAllahım sen hepimize nasip et yarabbim
Bat 9 agustosBu arada herkez bana bat tarihini yazsin liste yapayım
Canım allahım inşallah en erken zamanda hayırlı bi evlat verir sana. Üzülme stres yapma hayırlısı böyleymiş demek kisonuç 0,100 yani bebek yok dua eden herkesten Allah razı olsun
Aynen öyle inşallah olurCanım allahım inşallah en erken zamanda hayırlı bi evlat verir sana. Üzülme stres yapma hayırlısı böyleymiş demek ki
21 agustos da benim.. ins bir sonraki ay buradina erersinBu arada herkez bana bat tarihini yazsin liste yapayım
Allah razı olsun cnm inşallah21 agustos da benim.. ins bir sonraki ay buradina erersin
Cnm benimde geçen haftasonu felaket bas agrim tutmuştu esimde ilaç kullanmadan önce kan testi yaptiralim demisti eşimin isteğiyle 5 ağustos da kan testi yapmıştım benimde 0,100 çıktı belli olmaması normal diyorlar ama ben üzüldüm iste yine de simdi bat tarihini bekliyorum benimde 13 ağustosBu arada herkez bana bat tarihini yazsin liste yapayım