- 19 Şubat 2010
- 970
- 104
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Benimde 4. Ayım sabırsız var bende beklemek zormuşNe kadardır deniyosunuz benim daha yeni 1 yıl oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 4. Ayım sabırsız var bende beklemek zormuşNe kadardır deniyosunuz benim daha yeni 1 yıl oldu
İkinci bebek çalışmaları mıbizim ilk deneme ama 7 sene var arada
Valla sorma gecem gündüzüm kk oldu sürekli burdayım ama nedense bu ay bi ümitliyim iki aydr ilk defa kasık ve bel ağrım var şu aralar yumurtlama dönemim iyi bi yumurta geliyo galibaBenimde 4. Ayım sabırsız var bende beklemek zormuş
Sürekli bir gebelik belirtisi bekleme içindeyim siz kendinizi dinliyor musun var mı bir işaret
Sürekli bi akıntı takibi de var tabiah o belirtiler :)
kasık agrılarım var benimde
Yumurtlama günündeysen boş geçme bu günleri benim Dr adet başlangıcından 14. İle 20 arası değerlendirmemi söylediValla sorma gecem gündüzüm kk oldu sürekli burdayım ama nedense bu ay bi ümitliyim iki aydr ilk defa kasık ve bel ağrım var şu aralar yumurtlama dönemim iyi bi yumurta geliyo galiba
Yok canım boş geçermiyim hiç ya zaten adete kadar devam etcem bn bu sefer önceden bırakırdım bi süre snra bu ay durmak yok bi de böyle deneyeyimYumurtlama günündeysen boş geçme bu günleri benim Dr adet başlangıcından 14. İle 20 arası değerlendirmemi söyledi
Bende bıkkınlık oluyor adete kadar düşünemiyorumYok canım boş geçermiyim hiç ya zaten adete kadar devam etcem bn bu sefer önceden bırakırdım bi süre snra bu ay durmak yok bi de böyle deneyeyim
Doktorda falan mı takip ediyosun yumurtlamayıYumurtlama günümün hemen ertesi günü bir agrı vardı bende sebebi ne olabilir bir gün geç mi yumurtladım hemen çatlarmı yumurta bilginiz var mı
Evetnerde verdin canım acildemi?
Canım sonuç ne zaman çıkacakmış
2 saat sonra namaz kıldım az önce çok dua ettim inşallah vardır 1 sene oldu bnmde evlenelim pazar günüCanım sonuç ne zaman çıkacakmış
Bnmde normalde yumurtlama dün olmalıydı ovu testi yaptım silikti ama ciddiye almıyorum artık testleri ya insanı hepten kasıyo en iyisi gün aşırı ilişki bu ay olmazsa bnde gtcem bakalım doktoraDr tahmini gün söyledi muayenede sorun yok birazdaha deneyin beceremezseniz ben müdahil oluruma getirdi yumurta takibi falan yok yani daha
Hadi bakalım dualarım seninle ilk gebelik haberini senden alalım inşallah2 saat sonra namaz kıldım az önce çok dua ettim inşallah vardır 1 sene oldu bnmde evlenelim pazar günü