- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Bnm 23Kızlar yaşlarınız kac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm 23Kızlar yaşlarınız kac?
Allah allah o pek iyi değil dyolar hormonlarla alakalıydı galibaya benim göğüslerden hala sütümsü sıvı geliyor
Allah allah o pek iyi değil dyolar hormonlarla alakalıydı galiba
Bncede git doktora buralarda dolan dolana paronayak oldum bnde resmen ara ara yokluyorum var mı süt falan dye reglim çok dzenli ama herseyden şüphe duyar oldumevet ya prolaktin hormonu fazlalığından sanırım ve gebe kalmaya çalışıyorum bu ay ilk denememiz
dr a gidicem
Bncede git doktora buralarda dolan dolana paronayak oldum bnde resmen ara ara yokluyorum var mı süt falan dye reglim çok dzenli ama herseyden şüphe duyar oldum
Valla cnm bat yarın hâlâ adet olmadım karnıma bugün çok fena olacakmışım gibi bi ağrı girdi lavaboya koştum hemen baktım bi şey yok biraz şeffaf bir akintim var göğüs uçlarında ağrı koyulasma var damarları belirginleşti umudumu kapılmak istemiyorum hayırlısı yarını bekliyorum ınsllh hayâl kırıklığı yaşamam
Rica ederim cnm kesin olsun diye bekle. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldirSağol canım en doğru söylüyorsun tek çizgi görünce insan üzülüyor teşekkür ederim
Kizlaaaarr bana dua edin noluuurrr dayanamadım kan testi verdim sonucu bekliyorum nolur dua edin
Aminn burası da olmasa patlarım vallahihadi hayırlısııı benimde 28
Aminn burası da olmasa patlarım vallahi
İnşallah görürüz o ince kırmızıyı. bat gelince uyandırın beniinşallah kırmızıları görmeyiz
görmek istediğim kırmızılar iki küçük ince olanlar
Hadi bakalım güzel haber verde gönlümüz şenlensin şurdaKizlaaaarr bana dua edin noluuurrr dayanamadım kan testi verdim sonucu bekliyorum nolur dua edin
Aynen ya hele de batlar yakınsa daha da gzel oluyo bekleyiş bnmde 22 ağustos batAminn burası da olmasa patlarım vallahi
Bende heyecan yaptım hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlaaaarr bana dua edin noluuurrr dayanamadım kan testi verdim sonucu bekliyorum nolur dua edin
Benim bat 20 peşpeşe güzel haberler gelir inşallahAynen ya hele de batlar yakınsa daha da gzel oluyo bekleyiş bnmde 22 ağustos bat
Ay inşallahBenim bat 20 peşpeşe güzel haberler gelir inşallah
Canım bnm daha 3. AyımNe kadardır deniyosunuz benim daha yeni 1 yıl oldu