Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla sorma gecem gündüzüm kk oldu sürekli burdayım ama nedense bu ay bi ümitliyim iki aydr ilk defa kasık ve bel ağrım var şu aralar yumurtlama dönemim iyi bi yumurta geliyo galiba
Yumurtlama günündeysen boş geçme bu günleri benim Dr adet başlangıcından 14. İle 20 arası değerlendirmemi söyledi

Yumurtlama günündeysen boş geçme bu günleri benim Dr adet başlangıcından 14. İle 20 arası değerlendirmemi söyledi
Yok canım boş geçermiyim hiç ya zaten adete kadar devam etcem bn bu sefer önceden bırakırdım bi süre snra bu ay durmak yok bi de böyle deneyeyim

Yumurtlama günümün hemen ertesi günü bir agrı vardı bende sebebi ne olabilir bir gün geç mi yumurtladım hemen çatlarmı yumurta bilginiz var mı

Dr tahmini gün söyledi muayenede sorun yok birazdaha deneyin beceremezseniz ben müdahil oluruma getirdi yumurta takibi falan yok yani daha

Dr tahmini gün söyledi muayenede sorun yok birazdaha deneyin beceremezseniz ben müdahil oluruma getirdi yumurta takibi falan yok yani daha
Bnmde normalde yumurtlama dün olmalıydı ovu testi yaptım silikti ama ciddiye almıyorum artık testleri ya insanı hepten kasıyo en iyisi gün aşırı ilişki bu ay olmazsa bnde gtcem bakalım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…