Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaklasik 6 aydir korunmuyoruz ama hep bir problem yasadik yumurtlama gunlerinde. Enfeksiyonlar, ailevi durumlar, is stresi, ufak atismalar derken bu ay tam anlamiyla denemeye calisiyoruz. Ovu testi de yapmadim artik yine bosa gitmesin diye bakalim Ins bereketli olur

Yaklasik 6 aydir korunmuyoruz ama hep bir problem yasadik yumurtlama gunlerinde. Enfeksiyonlar, ailevi durumlar, is stresi, ufak atismalar derken bu ay tam anlamiyla denemeye calisiyoruz. Ovu testi de yapmadim artik yine bosa gitmesin diye bakalim Ins bereketli olur
Olucak inşallah

Bat 1 gun geçti hala bi umut var var galiba ama iki gündür ağrım oluyor günde iki sefer yarım saat sürüyor adet ol cam sanıyorum şimdi hiç bisey yok :110: Allahım sen hepimize nasip et yarabbim:dua:

Bu arada herkez bana bat tarihini yazsin liste yapayım
Cnm benimde geçen haftasonu felaket bas agrim tutmuştu esimde ilaç kullanmadan önce kan testi yaptiralim demisti eşimin isteğiyle 5 ağustos da kan testi yapmıştım benimde 0,100 çıktı belli olmaması normal diyorlar ama ben üzüldüm iste yine de simdi bat tarihini bekliyorum benimde 13 ağustos :110: bekliyorum belki bir umut...

X