Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ağlattın beni tatlım

Allah razı olsun senden ne güzel anlatmışsın
Canimsin aglamak yok artik çok şükür ki herşey yolunda Rabbim bana çok güzel aile nasip etti eşimden kaynanama kayinpederime kadar onlar bana yeniden guvenmeyi öğretti yurtta büyümenin en zor yanı herkese herşeye düşman oluyorsun aile kavramına da annelerin annelik duygusuna da babalık duygusuna da inancin kalmıyor hani iyiler hep filmlerde olur düşüncesine hakim oluyorsun gerçekten ama hayatin içine katıldıktan sonra iyileri de görüyorsun bak ben burada sizleri görünce mutlu oluyorum her bir bekleyiş özlem sevgi olarak beybilere geri dönecek biz seni ne çok bekledik diye :) bu duyguyu bilecek olmak beni mutlu ediyor mutlu gelecegimiz olacak diye

Evet canım reglin bitsin iki gün snra başla bu arada ne olcağı belli olmz ben battan 2 gün önce yaptım test negatifdi bat gününakşam yaptım pozitif kırmızıları grene kdar umudunu kesme

Kizlar soğan kuru icin muhakkak youtubeda Ibrahim Saracoglunun videolarini dinleyin oyle baslayin cok guzel anlatmis uygularken bazi onemli noktaları var.. Rabbim vesile kilsin insallah her namazimda dua etmeye calisacagim kizlar sakin moral bozmayin insallah hep buralardq olacagimm :))

Kızlar yaa bayadır giremedim ne güzel haberler tüm taze gebişleri tebrik ederim rabbim saglikla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin bend3 bu ay ovulasyon testine basladim ilk defa yapiyorum bat 10 eylul güncel listeye benid3 ekleyin henüz çift çizgiyi göremedim hesabıma göre 27 Si yumurtlama günüm taze gebisler kızlar ovulasyon testi kullananlar hangi günleri değerlendirniz ve gebe kaldınız ne olur beni biraz bilgilendirin tecrubesizim

Canm bn ovu testi yapmıştım pik olduğu günün öncesinde iki gün üst üate ilişki olmuştu o yüzden 2 çizgiyi grdüğüm gün ikişki yapmadım bi snraki gün sabahtan ilişki oldu sabah sperm hareketliliği daha çok dye duymuştum ve çok şükür şuan hamişimm

Tebrik ederim canim kendim kadar seviniyorum umut oluyorsunuz markasi neydi testinin canim bende çift çizgiyi gördüğüm günü ve sonraki günü düşünüyorum ama olur mu ki oylede

Kızlarrr sonuç 58.83 hamileyimmm
Hayırlı olsun :) bayadir okuyorum topigi belirtilerin vardı zaten bu kadar belirtiye olmasaydı hiç bı belirtiyi takmazdim ben de artık.bata kaç gün kala başladı sen de belirtiler canım, ben de yumurtladigim günden beri sol kasigim da çekme oluyor ama o kadar. Daha Bata çok var,3 Eylül

Bata 3 gün kaldı bugün tabi duramadım test yaptım, hayal meyal bi çizgi gördüm gibi ama görmek istediğimden de olabilir. En azından yaptım aklımda kalmadı bat günü tekrarlayacağım sanırım. Sonra soğan kürüne bende başlamak istiyorum..

Tebrik ederim canim kendim kadar seviniyorum umut oluyorsunuz markasi neydi testinin canim bende çift çizgiyi gördüğüm günü ve sonraki günü düşünüyorum ama olur mu ki oylede
Laboquick canm olur tabiki bn kafama gre takılcam bu ay dedim ondan pik olduğu gün boş gçmk zrunda kaldım böyle denk geldi inşallah sende kavuşursun bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…