Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata 3 gün kaldı bugün tabi duramadım test yaptım, hayal meyal bi çizgi gördüm gibi ama görmek istediğimden de olabilir. En azından yaptım aklımda kalmadı bat günü tekrarlayacağım sanırım. Sonra soğan kürüne bende başlamak istiyorum..
Inşallah o çizgi doğrudur cnm hayırlısı olur senin için benim de son 8 gün

Canm bn ovu testi yapmıştım pik olduğu günün öncesinde iki gün üst üate ilişki olmuştu o yüzden 2 çizgiyi grdüğüm gün ikişki yapmadım bi snraki gün sabahtan ilişki oldu sabah sperm hareketliliği daha çok dye duymuştum ve çok şükür şuan hamişimm :anneadayı:
tebrikler canim benimde dun betam 213 cikdi.4haftalik olduk bugun :)

Hayırlı olsun :) bayadir okuyorum topigi belirtilerin vardı zaten bu kadar belirtiye olmasaydı hiç bı belirtiyi takmazdim ben de artık.:KK49:bata kaç gün kala başladı sen de belirtiler canım, ben de yumurtladigim günden beri sol kasigim da çekme oluyor ama o kadar. Daha Bata çok var,3 Eylül:KK76:
Canm çok saol bnde dedim bu kadar blirtiye vardr kesin dye çok şükür varmış aynı dediğin gbi oldu yumurtlama günü sağ kasıkta ağrı bardı o günden snra da hep çekilme oldu ve ve bir haftaya yakın bacaklarım iç kısmı çekildi özellikle yatarken hala daha var kndini takip edersen anlıyosun ztn farklılıkları

kuzum kesinlikle soğan küründen soğan kürü inceltiyor ama üzülecek bir durum yok. menstrüal döngünün bazı evresınde kalınlasır bazı evresınde incelir o yumurtlama dönemi kalınlasıyor diye biliyorum döllenen yumurta tutunabilsin diye . yani kendiliğinden yoluna girecektir. sen regl oldun mu?
Evet biteli 8 gün oldu

X