- 5 Ağustos 2017
- 1.222
- 570
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.241
Inşallah canım bende onu kullaniyorumLaboquick canm olur tabiki bn kafama gre takılcam bu ay dedim ondan pik olduğu gün boş gçmk zrunda kaldım böyle denk geldi inşallah sende kavuşursun bebişine
Inşallah o çizgi doğrudur cnm hayırlısı olur senin için benim de son 8 günBata 3 gün kaldı bugün tabi duramadım test yaptım, hayal meyal bi çizgi gördüm gibi ama görmek istediğimden de olabilir. En azından yaptım aklımda kalmadı bat günü tekrarlayacağım sanırım. Sonra soğan kürüne bende başlamak istiyorum..
tebrikler canim benimde dun betam 213 cikdi.4haftalik olduk bugun :)Canm bn ovu testi yapmıştım pik olduğu günün öncesinde iki gün üst üate ilişki olmuştu o yüzden 2 çizgiyi grdüğüm gün ikişki yapmadım bi snraki gün sabahtan ilişki oldu sabah sperm hareketliliği daha çok dye duymuştum ve çok şükür şuan hamişimm
Cnm senin bat nezamandi.tebrikler canim benimde dun betam 213 cikdi.4haftalik olduk bugun :)
İnşallah bakalım, güzel haberler gelir umarımInşallah o çizgi doğrudur cnm hayırlısı olur senin için benim de son 8 gün
Canm çok saol bnde dedim bu kadar blirtiye vardr kesin dye çok şükür varmış aynı dediğin gbi oldu yumurtlama günü sağ kasıkta ağrı bardı o günden snra da hep çekilme oldu ve ve bir haftaya yakın bacaklarım iç kısmı çekildi özellikle yatarken hala daha var kndini takip edersen anlıyosun ztn farklılıklarıHayırlı olsun :) bayadir okuyorum topigi belirtilerin vardı zaten bu kadar belirtiye olmasaydı hiç bı belirtiyi takmazdim ben de artık.bata kaç gün kala başladı sen de belirtiler canım, ben de yumurtladigim günden beri sol kasigim da çekme oluyor ama o kadar. Daha Bata çok var,3 Eylül
Maşallah canım aman nzar değmesintebrikler canim benimde dun betam 213 cikdi.4haftalik olduk bugun :)
bat dun ya bugundu kuzum.22 .23agustos gosteriyordu ama testlerde 19agustosdan itibaren cikdi.senide tebrik ederim))Cnm senin bat nezamandi.
Kızlar hangi gebelik testinde belli olur benim bat yarınbata 4gun kala cikdi benim gitgidese koyulasdi.bugun kipkirmiziyu yakaladim :) Rabbim dileyen herkese versin insallah
Evet biteli 8 gün oldukuzum kesinlikle soğan küründen soğan kürü inceltiyor ama üzülecek bir durum yok. menstrüal döngünün bazı evresınde kalınlasır bazı evresınde incelir o yumurtlama dönemi kalınlasıyor diye biliyorum döllenen yumurta tutunabilsin diye . yani kendiliğinden yoluna girecektir. sen regl oldun mu?
beni de ekler misin listeye bay 3 EylülEvet biteli 8 gün oldu
Beni de ekleyebilir misiniz 30 ağustos batEvet biteli 8 gün oldu
hangi testi lmna gerektiğine çok haim değilim canım. İnatla bat günümü bekleyeceğimden araştırmadım daAşk olsun kızlar yaaa
Cnm predictor iyi değil dyolar bn cmtsi erken gbelik testi yapmıştım bat a 3 gün varken çıkmamıştı bnce normal test al varsa çıkar ztn pek farkı yok bnce erken gbelik testlerininAşk olsun kızlar yaaa