-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.181
Yumurta catlasada bir umut o zaman kasık ağrısı oluyormuş diye duydum çünkü hayırlısı olsun bklm cnm şimdilik sizin güzel haberleriniz de yeter bize :)Bu cuma mı çok erken bebiş belli olmz bnce ama yumurta çatlamış mı falan o belli olur
Kesinlikle canım bnm yumurtlama olmadan iki gün önce falan bel ağrısı oldu yumurtlama gnü sağ kasıkta ağrım oldu ve o günden snra sağ trafta hep bi çekilme vardı bir iki gndür falan yokYumurta catlasada bir umut o zaman kasık ağrısı oluyormuş diye duydum çünkü hayırlısı olsun bklm cnm şimdilik sizin güzel haberleriniz de yeter bize :)
canımmmmmmmmmmmmmmm çok güzel bir haber bu :) Sağlıklı sıhhatli gebeliğin olsun. Meleğin seninle çok şükür. Hayırlı olsun balımmmmm bize de dua et.Kizlar degerim 37 cikti hamileyim ❤ inanamiyo4um sevincyen agliyorum suan hepinize dua ediyorum
Cnmmm hayırlı olsunnn Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin yasa çok mutlu oldum valla :)Kizlar degerim 37 cikti hamileyim ❤ inanamiyo4um sevincyen agliyorum suan hepinize dua ediyorum
Gözün aydın canım ya Çok sevindim Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza artıkKizlar degerim 37 cikti hamileyim ❤ inanamiyo4um sevincyen agliyorum suan hepinize dua ediyorum
Canımızsınnn :) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Kendim hamiş kalmış gibi sevindimmm yaaaKizlar heyecandan mesjlari alintilayamiyorum gozyaslari icinde dua ediyorum hepinize
Canımm çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnKizlar degerim 37 cikti hamileyim ❤ inanamiyo4um sevincyen agliyorum suan hepinize dua ediyorum
Ay nasıl mutlu oldum gözün aydın cnm. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Kizlar degerim 37 cikti hamileyim ❤ inanamiyo4um sevincyen agliyorum suan hepinize dua ediyorum
Kizlar degerim 37 cikti hamileyim ❤ inanamiyo4um sevincyen agliyorum suan hepinize dua ediyorum
Canım gzün aydın rabbim kucağına almayı da nasip etsinKizlar heyecandan mesjlari alintilayamiyorum gozyaslari icinde dua ediyorum hepinize
boşa endişe ediyorsun gayet güzel bir sonuç çıkacakKızlar bnde kan verdm bi saat snra çıkıcak banada dua edin nolurr
Tatlım inşallah bugün seninde güzel haberlerinin şahidi olacagizKızlar bnde kan verdm bi saat snra çıkıcak banada dua edin nolurr
İnşallah canım zaman gcmiyo sankiboşa endişe ediyorsun gayet güzel bir sonuç çıkacak
İnşallah canım zaman gcmiyo sanki