- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.201
Baya erken çıkmış ne mutlu benim de 9 gün var beklesem mi ki erken demi henüz
Canım benim tebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah mutluluğunuz baki olsun inşallahKizlar heyecandan mesjlari alintilayamiyorum gozyaslari icinde dua ediyorum hepinize
Canım Allah dualarımızı kabul etsin tekrar tebrikler nasıl şanslı topik oldu burasıKizlar degerim 37 cikti hamileyim ❤ inanamiyo4um sevincyen agliyorum suan hepinize dua ediyorum
hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlarrr sonuç 58.83 hamileyimmm
Tebrik ederim canım allah tamamina erdirsin inşallahKızlarrr sonuç 58.83 hamileyimmm
Kızlarrr sonuç 58.83 hamileyimmm
Kızlarrr sonuç 58.83 hamileyimmm
Aynen yaaa umutlarımiz yeşerdi birden ayağınızı sürüyün kızlar devamı gelsin :)))Canım Allah dualarımızı kabul etsin tekrar tebrikler nasıl şanslı topik oldu burası
Canım benim tebrik ederim çok çok çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah mutluluğunuz baki olsun inşallahKızlarrr sonuç 58.83 hamileyimmm
Hadi gözün aydınnKızlarrr sonuç 58.83 hamileyimmm
Aa benimde yarın bat ama ağrım var adet yolda hissediyorumKızlar benim bat da yarın dua edin inşallah olmayayım hamile olayim
Aynen canım beklemek istedim ben zaten hiç beklememe fırsat vermeden saniyesinde çıktıondan bu kadar koyu zaten 2.çizgi maşallah :=) benim bat bugün. her an regl olucam sanıyorum.
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla almayı nasip etsinKızlarrr sonuç 58.83 hamileyimmm
İçimden yaptığım duayı sende duy cnm inanın hic eksik etmiyorum çünkü ben ailesiz büyüdüm yetiştirme yurdunda ve şuan anne olmak istiyorum sizin gibi de anne olmak için çırpınan yurekler beni mutlu ediyor çünkü biliyorum ki böyle anneler oldukça o yurdun kapısında bir evlat bulunmayacak ailesiz kalmayacak. Aslinda Rabbim artik hemen nasip etmeyerek kiymet bilmemizi sagliyor gercekten hersey icin cok sukredin.Allah'ım biliyoruz ki sen ol deyince herşey olur ve yın biliyoruz ki umut yitirmek bize göre değil inandığımız sürece umut etmekten vazgecmeyecegiz senden diliyoruz ki bugün veya daha sonra mesleklerine kavuşmak için can atan biz anne adaylarına hakkımızda hayırlısı ne zamansa ve ne sekildeyse öyle nasip eyle önce mutluluk sonra hüzün nasip etme. Mutlulukla başlayan baslangiclarimiz mutlulukla bitsin. Hakkımız da hayirsizsa hayırlı ya çevir bizim umutlarimizin yesermesine fırsat ver. Burada güzel haberler bekleyen arkadaşlarımızın sevinçlerini ortak olmayı nasip eyle. (Amin)
Ahh fıstık sana da hayırlı olsun, hadi ver kanını da müjdeyi bize de verAynen canım beklemek istedim ben zaten hiç beklememe fırsat vermeden saniyesinde çıktı
İnşallah olmazsın canım seninde güzel haberlerini bekliyorum
Saol canmC Chivas Regallulu_bitte kızlar gözünüz aydın tebrikler öpüyorum ikinizi de kendinizi yormayın dinlenin bol bol