Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 12 agustos
Slm kızlar benim kuzenim bat 29 agustos adetine 4 gün kala erken gebelik testi yapmış ikinci çizgi pembe çıkmış ama kan tahlili verdi bugün negatif 3.25 demişler sizce neden öyle çıktı erken gebelik teslim kaset bozuktur dediler tıp merkezinde kan tahlili yapanlar daha adete 4 gün var bu ay ovülasyon takip testinde iki çizgi çıktıktan sonra preseed kullanarak denediler ben hediye almıştım testi ve preseedi o yüzden çok ümitlendik böyle oluşta hamile olma ihtimali var mı yoksa kan testi kesin midir

Bence beklesin günü geçince tekrar versin farklı bir yerde versin tahlili

Topik cosmus masallah Rabbim tamamina erdirsin saglikla kucaginiza alin insallah kizlar gecen ay 36. Gunde adet oldum bu ay olmadim 2 gun leke geldi simdi tik yok hasta olmisum da bitmis gibi goguslerde gayet normal anlamadim gitti sastim kaldim test falanda yapmostim bisi yok doktor yolu gene gozukucek sanirim boyle belirsizlikte igrenc bisi

3.25 yabana atılacak bir değer değil kan testini yenilesin bir kaç gün sonra bence.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Baban iyidir umarım? Kan verebildin mi bu arada peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…