Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçimden yaptığım duayı sende duy cnm inanın hic eksik etmiyorum çünkü ben ailesiz büyüdüm yetiştirme yurdunda ve şuan anne olmak istiyorum sizin gibi de anne olmak için çırpınan yurekler beni mutlu ediyor çünkü biliyorum ki böyle anneler oldukça o yurdun kapısında bir evlat bulunmayacak ailesiz kalmayacak. Aslinda Rabbim artik hemen nasip etmeyerek kiymet bilmemizi sagliyor gercekten hersey icin cok sukredin. :KK200: Allah'ım biliyoruz ki sen ol deyince herşey olur ve yın biliyoruz ki umut yitirmek bize göre değil inandığımız sürece umut etmekten vazgecmeyecegiz senden diliyoruz ki bugün veya daha sonra mesleklerine kavuşmak için can atan biz anne adaylarına hakkımızda hayırlısı ne zamansa ve ne sekildeyse öyle nasip eyle önce mutluluk sonra hüzün nasip etme. Mutlulukla başlayan baslangiclarimiz mutlulukla bitsin. Hakkımız da hayirsizsa hayırlı ya çevir bizim umutlarimizin yesermesine fırsat ver. Burada güzel haberler bekleyen arkadaşlarımızın sevinçlerini ortak olmayı nasip eyle. (Amin)

ağlattın beni tatlım :KK42:

Allah razı olsun senden ne güzel anlatmışsın

X