- 1 Temmuz 2017
- 529
- 571
- 33
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Şimdi adet oldumBende din test yaptım tek çizgi çıktı ama umudumu kaybetmedim çünkü adet geçmeden yaptım benim testlerde çıkmıyor adetim geçmeden umarım yine öyle olmuştur da adetim geçsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi adet oldumBende din test yaptım tek çizgi çıktı ama umudumu kaybetmedim çünkü adet geçmeden yaptım benim testlerde çıkmıyor adetim geçmeden umarım yine öyle olmuştur da adetim geçsin
Üzüldüm cnm adeti bklmesi ble çok zor snu böyle olunca da insanın canı skılıyor ne kadar sredir istiyodunuzŞimdi adet oldum
iki aydır deniyoruz önceden korunuyorduk bakalım hayırlısı olsunÜzüldüm cnm adeti bklmesi ble çok zor snu böyle olunca da insanın canı skılıyor ne kadar sredir istiyodunuz
Üzülme cnm önümüzdeki ay olur inşallah umudunu kaybetmeŞimdi adet oldum
Senden de Allah razı olsun cnm inşallah vardır bebeğin valla benim de psikolojim bozuldu sürekli lavaboya koşuyorum beklemek çok zor zaten hele birde adet olunca yıkılıyor insan ama biz pes etmeyeceğiz dua edip rabbimize sıginacagiz ben eminim o bugün olmasa bile muhakkak bir gün bize hayırlı bi evlat nasip edecekBenimde bat bugün kızlar sabah dayanamadim test yaptım kocaman tek bir çizgi gördüm ikinci den eser yok kirmizilarida gormedim ama bir haftadir arada agri yokluyor adet hamilelik belirtileri aynıymış anlayamıyorum akintim devam ediyor adet mi oldum diye lavaboya koşar oldum kendimi de dinliyorum beklemek ne zormuş psikolojim bozuldu ikinci testi ne zaman yapsam ki allah razı olsun sizden siz olmasanız halimi anlatacak insan bulamıyorum iyi geliyorsunuz
Aynen öyleeAllah razı olsun canım amin inşallah nasip edecek rabbim isteyenin kucagini bos birakmasin aratmasin umutsuzluğa kapılmak yok
Ayyy hadi gözün aydın :) ben bat gelmeden cesaret edemiyorum cünkü gec yumurtladım :)Ben yaptim 2.cizgi silik çıktı yarin ya da obur gun tekrar etcm
Üzülme cnm önümüzdeki ay olur inşallah umudunu kaybetme
En az 3 gün bekle cnmBenimde bat bugün kızlar sabah dayanamadim test yaptım kocaman tek bir çizgi gördüm ikinci den eser yok kirmizilarida gormedim ama bir haftadir arada agri yokluyor adet hamilelik belirtileri aynıymış anlayamıyorum akintim devam ediyor adet mi oldum diye lavaboya koşar oldum kendimi de dinliyorum beklemek ne zormuş psikolojim bozuldu ikinci testi ne zaman yapsam ki allah razı olsun sizden siz olmasanız halimi anlatacak insan bulamıyorum iyi geliyorsunuz
Bendeeebizim çok çalışmamız lazım çookkdoğurgan döneme girmişim bende takvimin dediğine göre
Sağol canım en doğru söylüyorsun tek çizgi görünce insan üzülüyor teşekkür ederimEn az 3 gün bekle cnm
Valla cnm bat yarın hâlâ adet olmadım karnıma bugün çok fena olacakmışım gibi bi ağrı girdi lavaboya koştum hemen baktım bi şey yok biraz şeffaf bir akintim var göğüs uçlarında ağrı koyulasma var damarları belirginleşti umudumu kapılmak istemiyorum hayırlısı yarını bekliyorum ınsllh hayâl kırıklığı yaşamamsenden bir haber varmı :)