• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlangıç 69 hedef 54 (Resimli)

İyi kilo veriyorsan diyecek biseyim yok canım ne diyeyim.kolay gelsin sana da bizlere de.bende 8 kilo verdim şimdiye kadar hamdolsun ama normal beslenerek sadece ekmek yağlı şekerli yemiyorum.
Çok aç olsam yerim zaten 2 gündür bu şekilde yapıyorum hayırlısı

İyi kilo veriyorsan diyecek biseyim yok canım ne diyeyim.kolay gelsin sana da bizlere de.bende 8 kilo verdim şimdiye kadar hamdolsun ama normal beslenerek sadece ekmek yağlı şekerli yemiyorum.
Inşallah sizde ıstediğiniz kiloya ulaşırsınız

Çok aç olsam yerim zaten 2 gündür bu şekilde yapıyorum hayırlısı
Kalınca metabolizma direnirmis canım. Oyuzden aralarda yoğurt meyve vs.yemek kurtarıcı oluyor ben oyuzden dedim yoksa yanlış anlamanı istemem kesinlikle hepimiz aynı hedef doğrultusunda burdayız. Gidilen yollar farklı olsa da hedef aynı ins.hayırlı akşamlar öpüyorum.

Kalınca metabolizma direnirmis canım. Oyuzden aralarda yoğurt meyve vs.yemek kurtarıcı oluyor ben oyuzden dedim yoksa yanlış anlamanı istemem kesinlikle hepimiz aynı hedef doğrultusunda burdayız. Gidilen yollar farklı olsa da hedef aynı ins.hayırlı akşamlar öpüyorum.
Yok yanlış anlamadım haklisin ben bunu 20 gün kadar yapıp değiştircem hayırlı akşamlar

3oglanannesi 3oglanannesi benim de 8 kilo vermeye ihtiyacım var diyetınızı benimle paylaşır mısınız neler yaptınız, cok dıye uyguladım ama gerı aldım, 69um şuan

Günaydın isveç diyeti 3.gün
Tartıldım ve 67.5 çıktım
Dünden bugüne 400gr verdim benim için bida iyi
20180402_090542.png

3oglanannesi 3oglanannesi benim de 8 kilo vermeye ihtiyacım var diyetınızı benimle paylaşır mısınız neler yaptınız, cok dıye uyguladım ama gerı aldım, 69um şuan
Ben belirli bi diyet yapmıyorum canım.sadece dikkat ediyorum yenilememesi gerekenleri yemiyorum.

sabah 8 bucukta kahvaltı
yumurta haşlama süt peynir ...ekmek yok
Saat 10 da ara
1 meyve
1 de öğle yemeği
Yoğurt
3 te ara
Meyve yoğurt bişeyler
Aksam 6 da yemek
1 kaşe corba
Yenekte Yağsız buhariyla yada ızgara et tavuk sebze türü herşey olur suları yok
Salata
Yoğurt

Yani pasta börek pilav yok.ekmek yok.yersen 1 tane tam buğday yiyebilirsin. Acıkınca da gereksiz atistirmaliklar yerine yoğurt süt salatalık meyve ye canım.

Spor şart diyette sikilasmak için. Ben yürüyüş ve pilates yapıyorum. İp atlıyorum.
Kendine bi hedef koy hafta da 1 kilo mesela.ideal olan da bu.çok çabuk verilenler geri alınır. Ara da İsveç diyeti gibi olan diyetleri detoks olarak uygulayabilirsin tabi ama en fazla 1 hafta sabredebilirsin. Ondan sonra dediğim gibi devam et ins.hem uygulanabilir hiç aç kalmıyorsun.yoksa kişi diyet deyince bunalıyor 2 hafta yapıp devamını getirmiyor ve verdiklerini geri alıyor emekler gidiyor. Ben 69 da 61 e 3 ayda ulaştım. Biz bu kiloları bir anda almadık arkadaşlar yavaş yavaş azimle hedefe ulaşacağız ins.

Kişi isterse herşeyi başarır bunu asla unutmayalım. Bende sizleri takip ediyorum farklı bişey görürsem uygulayayim diye çünkü arada vücudu şaşırtmak lazım.hepinize allah kolaylık versin.

Arkadaşlar isveç diyetini bırakıyorum çok bitkinim ya bu şekilde olmaz baş ağrısı da var yataktan çıkamıyorum normal yemek yemeğe başlıcam az yicem en azından bu şekilde bitkin olmam birazdan kahvaltı yapicam normal bi kahvaltı

Kahvaltı yaptım
Şükür ya
2 dilim kasar peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim normal ekmek
2 zeytin 2 domates
Biber
1 çay bardağı çay içtim 2 gündür yemeğinde böyle oldu ama öğlen ve akşam dikkat edicem çok mu yedim bilemedim ama doydum şükür biraz toparlamaya başladım bugün isveç diyetini 3 gündü ve 2.5 kilo verdim 67yi hiç görmemiştim bayadır ama şimdi yeniden sağlıklı beslenmeye başlıyorum bugünkü kahvaltı ödül diyim artık hayırlısı

Yeni diyet listem sabah kahvaltısı 08.00
1 dilim peynir
5 zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
Domates
Çay

12.00/12.30
6 yemek kaşığı sebze yemeği
Yada 2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı yoğurt
Yada salata
1 buçuk dilim ekmek

Ara 15.00
Yeşilçay ananaslı ve açaili

Akşam 17.00/18.00
7 yemek kaşığı sebze yemeği
Yada 2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı yoğurt
Yada salata
1 buçuk dilim ekmek

Ara 20.00

Günde 1.5 litre su
En az yarım saat ve 45 dk yürüyüş
Şimdilik bunlar denmekte fayda var
Bugün başlangıç günü bakalım inşallah hayırlısı olur

Kişi isterse herşeyi başarır bunu asla unutmayalım. Bende sizleri takip ediyorum farklı bişey görürsem uygulayayim diye çünkü arada vücudu şaşırtmak lazım.hepinize allah kolaylık versin.
Sağol canım cevabın ıcın cok dıye yapıp 3ayda gerı alınca artık motıve olamıyorum zorlıycam kendimi insallah verırım
Bi baslayabılsem gerısı gelecek :)

1 dilim peynir
5 zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
Domates
Çay

12.00/12.30
Yada 2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı yoğurt
Yada salata
1 buçuk dilim ekmek

Ara 15.00

Akşam 17.00/18.00
Yada 2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı yoğurt
Yada salata
1 buçuk dilim ekmek

Ara 20.00

Günde 1.5 litre su
Bencede bu programla vermen senin için hem daha sağlıklı hemde kilon kalıcı olur.
3 günlük İsveç diyetinxen sonra bugunki yediklerin sana çok gelmiş olabilir ama bence tamda olmasi gereken liste budur tabi kişiden kişiye bikaç ufak degisiklik olabilir çokta önemli değil yani. arkadaşında dediği gibi en ideali haftada 1kg vermek inan kalıcı oluo.

Bencede bu programla vermen senin için hem daha sağlıklı hemde kilon kalıcı olur.
3 günlük İsveç diyetinxen sonra bugunki yediklerin sana çok gelmiş olabilir ama bence tamda olmasi gereken liste budur tabi kişiden kişiye bikaç ufak degisiklik olabilir çokta önemli değil yani. arkadaşında dediği gibi en ideali haftada 1kg vermek inan kalıcı oluo.
Teşekkür ederim bencede benim için bu daha iyi olcak çünkü 2 gündür bitkin bir şekilde gezdim ve şimdi hala başım ağrıyor sanki hasta gibi birseyim yok ama yorgunluk var öğlen yemeğini birazdan yicem bence sağlıklı olcak yavaş veririm en azından kalıcı aslında 2.5 ay sonra düğünüm var o yüzden acele ediyorum gelinliği zayıf giymek istiyorum en azından 55 yada 57 olsam sorun yok bakalım verebildigim kadar vericem

Öğlen yemeğim
6 yemek kaşığı taze fasulye yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
1.5 dilim tam buğday ekmeği

Eklentiler

• 20180402_122157.png
    20180402_122157.png
    661,9 KB · Görüntüleme: 50
1 dilim peynir
5 zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
Domates
Çay

12.00/12.30
Yada 2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı yoğurt
Yada salata
1 buçuk dilim ekmek

Ara 15.00

Akşam 17.00/18.00
Yada 2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı yoğurt
Yada salata
1 buçuk dilim ekmek

Ara 20.00

Günde 1.5 litre su
İsveç diyetı zor Bırde tam olarak uygulamak lazım. Muhtemelen kaybettın o kılo su olarak gitmıs olabılır senden.
Bu dıyetınde de çorba varsa ekmek olmamalı. Baya baya normal yemek yıyıyorsun bana göre. 1 kepçe çorba ve ekmeksız menü hazırla kendıne.

İsveç diyetı zor Bırde tam olarak uygulamak lazım. Muhtemelen kaybettın o kılo su olarak gitmıs olabılır senden.
Bu dıyetınde de çorba varsa ekmek olmamalı. Baya baya normal yemek yıyıyorsun bana göre. 1 kepçe çorba ve ekmeksız menü hazırla kendıne.
Sebze yemeği ile çorba ikisi bir arada değil sadace birini seçiyorsun çorbada ise 1 dilim ekmek yiyorsun ekmek zeten tam buğday ekmek önceki kiloyu ekmek yiyerek verdim sıkıntı olmuyor sadece sebze yemeği yiyorsan çorba içmiyorsun
Çorba içiyorsan sebze yemeği yemiyorsun o sekilde 69 kiloya ekmek yiyerek ve yılbaşından bugüne kadar yavaş verdim hayırlısı

31.12.2017 /75
31.03.2018 /69
01.04.2018 /67.9
02.04.2018_67.5
Toplam 7.5 kilo verdim
Geriye kalan kilo
13.5 kilo var
Bu kiloyu 2 ayda vermem gerekiyor
Ayda en az 6 kilo vermem gerekiyor
Haziranın 7 sine kadar kilo verme işini bitirecem.

Back