• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlangıç 69 hedef 54 (Resimli)

Kahvaltım
Screenshot_20180329-085812.png

Günaydın
Bu gün oruçluyum ben o yüzden gece yatarken yedim. Tabı en kötüsünü yedım galıba 1 buçuk lahmacun. 1 büyük ayran 2 büyük bardak su.
Bugünlük menüm böyleydi.

Günaydın
Bu gün oruçluyum ben o yüzden gece yatarken yedim. Tabı en kötüsünü yedım galıba 1 buçuk lahmacun. 1 büyük ayran 2 büyük bardak su.
Bugünlük menüm böyleydi.
Akşam dikkat edersin olur allah kabul etsin orucunu

Diyet bozdum öğleden sonra ama hemen pes etmek yok devam yani

Teşekkür ederim yeşillik sevmiyorum yumurtayla aram yok

15 nisana kadar tartilmicam çünkü yarından itibaren isveç diyetine başlıyorum şuan tok karnına kıyafetle 69.8 çıktım bugünden itibaren tartılmıyorum artık açda olsam bozmak yok bu diyeti hadi bismillah

Yarın sabah tartilicam ve hergün ne kadar kilo verdiğimi yazicam hadi hayırlısı inşallah isveç diyeti zor 13 ama ben 4 gün daha zorlicam vazgeçmicem kesin kararliyim acıkdıkça su içeceğim ve uyucam bi şekilde açlığı atlaticam

Yarın sabah tartilicam ve hergün ne kadar kilo verdiğimi yazicam hadi hayırlısı inşallah isveç diyeti zor 13 ama ben 4 gün daha zorlicam vazgeçmicem kesin kararliyim acıkdıkça su içeceğim ve uyucam bi şekilde açlığı atlaticam
Slm. Arada takip ediyorumda gayet güzel gidiyosunuz tebrik ederim. Bende geçen hafta porsiyonları azaltıp harwketlerimi çoğalttim yarın tartı günüm bakalım giden bişey varmı ama karnimin şişliği biraz indi sanki.tamamen sıkı diyete başlamadım ama oncekine göre dahada dikkat etmeye çalışıyorum, 1.5 seneye öncede bu şekilde 14 kg + ramazandada 3 daha verince toplamda 17kg gitmişti, 10 aydır yediklwrime pek dikkat etmiyorum bide 5 aydr kullandığım hormon ilaclarindan 5 kilosunu geri almıştım şükür onun 2 kilosu gitti bakalım yarın kac çıkıcam
Geçen hafta 71.0 kg çıkmıştım artık 7 li rakamları görmek istemiyorum inş güzel sonuçlar alırız, takipteyim:KK66:

Teşekkür ederim inşallah hedeflerimize ulaşırız sevindim 17 kilo güzel bir kilo benimde 15 kilo vermem gerekiyor hadi hayırlısı yarın isveç diyetini resimli paylaşıcam inşallah birinci günü atlatırsam sorun yok :nazar::)

Aç karnına tartıldım...
Başlangıç kilo 69.0
Tarih 31.03.2018

Back