• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlangıç 69 hedef 54 (Resimli)

Bu sabah 1 h yumurta. 1 domates. 4dılım salatalık 1 küçük parça peynır 5 zeytın.
Küçük ev yapımı kurabıye. Ekmek tuketmıyorum gıbı bırsey.

69.3 gelıyordum bı kaç gün oncesı bugün net 69 olmuşum o bıle yetti :))) devam zayıflamaya

Öğlen yemeğim yumurtanın beyazını sevmedigim için yemiyorum salatasız yağlı limonlu
20180331_122707.png

Bende sabah tartildim 69.9 çıktım giden -1.100 , 6 rakamını görünce okadar sevindimki ama sınirdayim oyüzden enaz 4-5 kg vermeden kendimi şımartmak istemiyorum inş başarabilirim

Bende sabah tartildim 69.9 çıktım giden -1.100 , 6 rakamını görünce okadar sevindimki ama sınirdayim oyüzden enaz 4-5 kg vermeden kendimi şımartmak istemiyorum inş başarabilirim
İnşallah 6tili rakamları arkamızda bırakıp 5li rakamları görürüz 1.100 harika bence senin adına sevindim başarılar

İnşallah 6tili rakamları arkamızda bırakıp 5li rakamları görürüz 1.100 harika bence senin adına sevindim başarılar
İnş cnm yaa. maşallah resimlere bakiyorumda iyi gidiyosun ben senin kadar dikkat edemiyorum, bazı şeylerden azda olsa malesef tadiyorum ama bidahaki öğünümde mesela sadece salata yiyorum kendimce telafi ediyorum tabi nekadar doğru yapıyorum orası ayrı. Ramazan Bayramına kadar 10-12 kg arası verebilsem süper olacak, böyle giderek haftada 1kg verince hedefime ulaşmış olurum inş.
Sen bu diyet programinla daha yüksek sonuclar alırsın diye düşünüyorum.

Inşallah bugün hiç bozmadım ama başım ağrıyor ve çok halsizim sabah olsun istiyorum artik

Öğlen sadece küçük bır kase yoğurt yedım.
Akşam yemegınde fırında tavuk vardı. Ben göğüs kısmından 3 köfte kadar yedım. 1 yemek kaşığı pılav. 1 kepçe çorba salata yedım.
Çocuklar pasta ıstedıklerı ıcın bugün pasta yaptım 2-3 çatal tadına baktım.
Benım de günlük menüm böyleydi.

Öğlen sadece küçük bır kase yoğurt yedım.
Akşam yemegınde fırında tavuk vardı. Ben göğüs kısmından 3 köfte kadar yedım. 1 yemek kaşığı pılav. 1 kepçe çorba salata yedım.
Çocuklar pasta ıstedıklerı ıcın bugün pasta yaptım 2-3 çatal tadına baktım.
Benım de günlük menüm böyleydi.

Bence güzel güzel gidiyorsun bu şekilde dikkat et devam zayıflamaya

Peki kızlar tatlı krizleriniz oluyomu ben tatlici olduğun için zorlanıyorum bide kan şekerim çok düşüyo elim ayağım titrio resmen. evde hangisi varsa artık kuru kayısı, incir yada hurma yanında iki ceviz bide tarçınla tuketiyorum ama benim için tatlinin yeri ayrı oğlumda bana çekmiş sık tatlı yapmıyorum ama cocugada yazık sabah erkenden sütlaç yaptım ara ara baba oğul gidip gelip yediler 1-2 kaşık tadına baktım ama içim gitti :KK48: bide karşımda güzel güzel pizza yediler şifa olsun. inatla yemiyicem dedim eşim şaşırdı o daha ciddi olduğumu anlıyamadı galiba, kendide utandıda son dilimini yemedi :KK48:

Peki kızlar tatlı krizleriniz oluyomu ben tatlici olduğun için zorlanıyorum bide kan şekerim çok düşüyo elim ayağım titrio resmen. evde hangisi varsa artık kuru kayısı, incir yada hurma yanında iki ceviz bide tarçınla tuketiyorum ama benim için tatlinin yeri ayrı oğlumda bana çekmiş sık tatlı yapmıyorum ama cocugada yazık sabah erkenden sütlaç yaptım ara ara baba oğul gidip gelip yediler 1-2 kaşık tadına baktım ama içim gitti :KK48: bide karşımda güzel güzel pizza yediler şifa olsun. inatla yemiyicem dedim eşim şaşırdı o daha ciddi olduğumu anlıyamadı galiba, kendide utandıda son dilimini yemedi :KK48:

Bende tatlıyı seviyorum ama sabrediyorum yani düşünme ya da ben öyleyim hiç tatlı krizi yaşamadım diyette ama tatlı yerine kuru kayısı yiyebilirsin günlük ölçülü 2 yada 3 tane

Benım tatlıyla aram yok zaten. Olursa yerım olmazsa hıc aramam. Çıkolata bile yemem. Buna rağmen şekerım arada yukselıyordu. Çayı şekersiz içiyorum.
Sabah tarçınlı su ıcmemı söylenmişti Dr. Sende deneyebılrsın. Gün ıcınde yedıklerınde anıden sekerının düşmesene sebep olur.

Bende tatlıyı seviyorum ama sabrediyorum yani düşünme ya da ben öyleyim hiç tatlı krizi yaşamadım diyette ama tatlı yerine kuru kayısı yiyebilirsin günlük ölçülü 2 yada 3 tane
Zamanla düzelir inş
Belki bi süre geçince alışıp vücut düzene girip okadar tatlı ihtiyacı duymaz die ümit ediyorum sonuçta başlayalı daha 1hafta oldu. kan şekwrim düşmese sıkıntı olmayacak nefsime dur derim ama titreme tutunca dedigin gibi kuru meyvelerle geçiştirmeye çalışıyorum artık .2 sene önce nasıl yaptıysam şimdide olur inş

Zamanla düzelir inş

Belki bi süre geçince alışıp vücut düzene girip okadar tatlı ihtiyacı duymaz die ümit ediyorum sonuçta başlayalı daha 1hafta oldu. kan şekwrim düşmese sıkıntı olmayacak nefsime dur derim ama titreme tutunca dedigin gibi kuru meyvelerle geçiştirmeye çalışıyorum artık .2 sene önce nasıl yaptıysam şimdide olur inş

Inşallah takma herşey olur gider

Back