- 11 Mart 2017
- 473
- 334
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım menüye bı zorluğu yok gıbı ama sabahları aç karnına kahve tüketmek bana göre degıl. Midem kabul etmez herhalde.
İnşallah 6tili rakamları arkamızda bırakıp 5li rakamları görürüz 1.100 harika bence senin adına sevindim başarılarBende sabah tartildim 69.9 çıktım giden -1.100 , 6 rakamını görünce okadar sevindimki ama sınirdayim oyüzden enaz 4-5 kg vermeden kendimi şımartmak istemiyorum inş başarabilirim
Az yağlı ve limonlu yazacaktım yanlış yazmışım:)Öğlen yemeğim yumurtanın beyazını sevmedigim için yemiyorum salatasız yağlı limonlu Eki Görüntüle 2131061
İnş cnm yaa. maşallah resimlere bakiyorumda iyi gidiyosun ben senin kadar dikkat edemiyorum, bazı şeylerden azda olsa malesef tadiyorum ama bidahaki öğünümde mesela sadece salata yiyorum kendimce telafi ediyorum tabi nekadar doğru yapıyorum orası ayrı. Ramazan Bayramına kadar 10-12 kg arası verebilsem süper olacak, böyle giderek haftada 1kg verince hedefime ulaşmış olurum inş.İnşallah 6tili rakamları arkamızda bırakıp 5li rakamları görürüz 1.100 harika bence senin adına sevindim başarılar
Öğlen sadece küçük bır kase yoğurt yedım.
Akşam yemegınde fırında tavuk vardı. Ben göğüs kısmından 3 köfte kadar yedım. 1 yemek kaşığı pılav. 1 kepçe çorba salata yedım.
Çocuklar pasta ıstedıklerı ıcın bugün pasta yaptım 2-3 çatal tadına baktım.
Benım de günlük menüm böyleydi.
Peki kızlar tatlı krizleriniz oluyomu ben tatlici olduğun için zorlanıyorum bide kan şekerim çok düşüyo elim ayağım titrio resmen. evde hangisi varsa artık kuru kayısı, incir yada hurma yanında iki ceviz bide tarçınla tuketiyorum ama benim için tatlinin yeri ayrı oğlumda bana çekmiş sık tatlı yapmıyorum ama cocugada yazık sabah erkenden sütlaç yaptım ara ara baba oğul gidip gelip yediler 1-2 kaşık tadına baktım ama içim gitti bide karşımda güzel güzel pizza yediler şifa olsun. inatla yemiyicem dedim eşim şaşırdı o daha ciddi olduğumu anlıyamadı galiba, kendide utandıda son dilimini yemedi
Benım tatlıyla aram yok zaten. Olursa yerım olmazsa hıc aramam. Çıkolata bile yemem. Buna rağmen şekerım arada yukselıyordu. Çayı şekersiz içiyorum.Peki kızlar tatlı krizleriniz oluyomu ben tatlici olduğun için zorlanıyorum bide kan şekerim çok düşüyo elim ayağım titrio resmen. evde hangisi varsa artık kuru kayısı, incir yada hurma yanında iki ceviz bide tarçınla tuketiyorum ama benim için tatlinin yeri ayrı oğlumda bana çekmiş sık tatlı yapmıyorum ama cocugada yazık sabah erkenden sütlaç yaptım ara ara baba oğul gidip gelip yediler 1-2 kaşık tadına baktım ama içim gitti bide karşımda güzel güzel pizza yediler şifa olsun. inatla yemiyicem dedim eşim şaşırdı o daha ciddi olduğumu anlıyamadı galiba, kendide utandıda son dilimini yemedi
Zamanla düzelir inşBende tatlıyı seviyorum ama sabrediyorum yani düşünme ya da ben öyleyim hiç tatlı krizi yaşamadım diyette ama tatlı yerine kuru kayısı yiyebilirsin günlük ölçülü 2 yada 3 tane
Belki bi süre geçince alışıp vücut düzene girip okadar tatlı ihtiyacı duymaz die ümit ediyorum sonuçta başlayalı daha 1hafta oldu. kan şekwrim düşmese sıkıntı olmayacak nefsime dur derim ama titreme tutunca dedigin gibi kuru meyvelerle geçiştirmeye çalışıyorum artık .2 sene önce nasıl yaptıysam şimdide olur inşBende tatlıyı seviyorum ama sabrediyorum yani düşünme ya da ben öyleyim hiç tatlı krizi yaşamadım diyette ama tatlı yerine kuru kayısı yiyebilirsin günlük ölçülü 2 yada 3 tane
Zamanla düzelir inş
Belki bi süre geçince alışıp vücut düzene girip okadar tatlı ihtiyacı duymaz die ümit ediyorum sonuçta başlayalı daha 1hafta oldu. kan şekwrim düşmese sıkıntı olmayacak nefsime dur derim ama titreme tutunca dedigin gibi kuru meyvelerle geçiştirmeye çalışıyorum artık .2 sene önce nasıl yaptıysam şimdide olur inş