• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
İlk 3 gün annem yedirdi içirdi kolumu kaldırmak istemedim ama 4. Günden itibaren ellerimi ve kollarımı çok zorlamamak kaydıyla hala rahatça kullanıyorum kremi kendim sürebilirdim ama ameliyat izlerine bakınca midem bulanıyor bir de birkaç gün korse çok sıkı olduğu için başım döndü annem de ben sürerim dedi bence yanınızda 1 hafta birisi kesin olsun çünkü 1 hafta sonra doktor kontrolüne giderken duş almak isteyebilirsiniz tek başıma duş alamadım kollarimi yukarı kaldırmıyorum hala

arkadaşlar merhaba, daha önce bu başlığa yazmıştım güncelleme yapmak istiyorum. Süleyman yıldızdala mhrs den randevu aldığım halde kendisi ile görüşemedim. odada başka bir op.dr. vardı süreçle ilgili bilgilendirme yaptı ve Süleyman Yıldızdalın önümüzdeki 6 ay boyunca dolu olduğunu ve sıranın ancak yazın gelebileceğini söyledi. daha önce ameliyat olan bazı arkadaşlardan yazın enfeksiyon riskinin arttığını duyduğum için çekindim. ameliyatı seneye kışa ertelemeye karar verdim ancak Süleyman beyden yine sıra bulamama riskim var tabi... Özelde 3000 dolar gibi bir fiyat söylediler bu bana uçuk geldi. Devlette en fazla 50bin fatura çıkar diyorlar. Bekleyeceğim yani. Yine de farklı bir gelişme olursa sizlere yazacağım.

Ben 35 bin ödemiştim arkadaşım 45 bin Ödemiş, ama Süleyman yıldızdal devletten ayrılıp kendi muayenesini açacakmış

Arkadaşlar merhaba ankara üniversitesi tıp fakültesinde meme küçültme ameliyatımı dün oldum 1 kg aldılar benden bugün de taburcu oldum şu anlık herhangi bir sıkıntım yok ama bu ameliyatın ilk günü çok sıkıldım çok bunaldım canım çok tatlıymış onu anladım 🤣🤣🤣
İyi geceler ameliyatı ankara tipta kime oldunuz bende olacamda

Back
X