Olmazsa bide onu deneyeyim çok sağol cnm. Bende tatlı sevmeme rağmen şekeri mümkün oldukça az kullandım ve sütlü tatlı Şerbetli keskin gelio Allahtan. Zaten çayı kahveyi şekersiz iceli uzun zaman oldu. Tek sorunum dediğim gibi kan sekerimin düşmesi inş o da düzene girer.Benım tatlıyla aram yok zaten. Olursa yerım olmazsa hıc aramam. Çıkolata bile yemem. Buna rağmen şekerım arada yukselıyordu. Çayı şekersiz içiyorum.
Sabah tarçınlı su ıcmemı söylenmişti Dr. Sende deneyebılrsın. Gün ıcınde yedıklerınde anıden sekerının düşmesene sebep olur.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başlangıç 69 hedef 54 (Resimli)
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah cnm dediğin gibi olurInşallah takma herşey olur gider
- 11 Mart 2017
- 473
- 334
- 23
AynenHayırlı geceler, uyurkende erisin o yağlarımız inş
Maşallah cnm süper gidiyosun valla darısı başıma inş. Bugün bende tekrar tartıldımİsveç diyetinin ikinci günü ve ben tartıldım şok şok ben
Tarih 01.04.2018
İsveç diyeti 2.gün
Kilo 67.9
Verilen kilo 1.100
Geçen cumartesi: 71.0
Dün: 69.9
Bugün: 69.6
Toplam: - 1.400
- 11 Mart 2017
- 473
- 334
- 23
Teşekkür ederim sende güzel gidiyorsunMaşallah cnm süper gidiyosun valla darısı başıma inş. Bugün bende tekrar tartıldım
Geçen cumartesi: 71.0
Dün: 69.9
Bugün: 69.6
Toplam: - 1.400
- 11 Mart 2017
- 473
- 334
- 23
Ben yapmıyorum ama benim diyet zor ondanSpor yapıyormusunuz kızlar.
Ben bugün regl oldum tartılmam artık bıtene kadar.
Bencede bitene kadar tartilma doğru olanda o. Spor olarak en fazla eğer önemli bi işim yoksa duruma göre 30-40 dk arası yürüyüş yapıyorum. Bel fıtığı ve kireçlenme olduğu için diğer hareketlerde çok zorlanıyorum hatta yapamıyorum, geçen sene mekik çekerken belim tutulmuştu 3 hafta fizik tedavi gördüm ama nafile oyüzden aynı şeyleri yaşamamak için en güzeli yürüyüş evdede eliptik bisiklet var onada ufaktan başlıyıcam inş.Spor yapıyormusunuz kızlar.
Ben bugün regl oldum tartılmam artık bıtene kadar.
- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Arkadaşım bende 13.takımda yarışan bAkşam yemeği çekmeyi unuttum
Öğlen birşey yemedim bugün tek öğün yedim
7 dilim sucuk
1 çorba kasesi salata
Yanında 1 bardak su sanki çok yedim gibi midem şişti
Arkadaşım bende 13.takımda zayıflamak için yarışan bi kardeşinizim. Daha faydalı olsun diye topikleri geziyordum da dikkatimi çekti yorum yapamadan geçemedim. Menün çok düzensiz. Hem tek öğün hemde 7 dilim sucuk..daha yağsız ve protein ağırlıklı tavsiye ederim.şuan kaç kilosun canım nekadar verdinAkşam yemeği çekmeyi unuttum
7 dilim sucuk
1 çorba kasesi salata
- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Bu yaptığın İsveç diyetinde mi var.Akşam yemeği çekmeyi unuttum
7 dilim sucuk
1 çorba kasesi salata
- 11 Mart 2017
- 473
- 334
- 23
Arkadaşım bende 13.takımda yarışan b
Arkadaşım bende 13.takımda zayıflamak için yarışan bi kardeşinizim. Daha faydalı olsun diye topikleri geziyordum da dikkatimi çekti yorum yapamadan geçemedim. Menün çok düzensiz. Hem tek öğün hemde 7 dilim sucuk..daha yağsız ve protein ağırlıklı tavsiye ederim.şuan kaç kilosun canım nekadar verdin[/QUOT
8 kilo verdim
- 11 Mart 2017
- 473
- 334
- 23
Yok et yerine sucuk yiyorumBu yaptığın İsveç diyetinde mi var.